Мммм дам тя е вече тук .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Re: ?
T_SHOW написа:Много интересни хора сте? Ако спамите в някоя друга тема , модераторите задължително ще ви накажат. Тук ви се дава шанс да спамите безнаказно , сега пък Вие не искате.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Re: ?
Predatorsi написа:T_SHOW написа:Много интересни хора сте? Ако спамите в някоя друга тема , модераторите задължително ще ви накажат. Тук ви се дава шанс да спамите безнаказно , сега пък Вие не искате.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
Ако се придържаме изцяло към правилата - всяка тема ще приключва след максимум две страници. Значи.. .би трябвало всеки да си пусне мнението в дадена тема.., но някои хора си повтарят и потретват - това пак е спам, но чудно защо модераторите не обръщат внимание на този факт?! Определянето на спам-а се е превърнало в дооооста разтегливо понятие.Таааа, какво е спам? И защо когато двама или повече души се разприказват - веднага им се набиват канчетата?Според мен пак опираме до равенството.. и как някои са по-равни от други...Друг факт е... че когато се създаде тема за лаф моабет (пак от другите хора), то задължително се включва някой от онези по-другите.. .и задължително започва да ти нарежда как не си говорите за каквото трябва и... ХОП - ТЕМАТА Я НЯМААААА!? Мдааам, не знам аз... не разбирам, но очеизвадно е, че нещо куца...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Ако се придържаме изцяло към правилата - всяка тема ще приключва след максимум две страници. Значи.. .би трябвало всеки да си пусне мнението в дадена тема.., но някои хора си повтарят и потретват - това пак е спам, но чудно защо модераторите не обръщат внимание на този факт?! Определянето на спам-а се е превърнало в дооооста разтегливо понятие.Таааа, какво е спам? И защо когато двама или повече души се разприказват - веднага им се набиват канчетата?Според мен пак опираме до равенството.. и как някои са по-равни от други...Друг факт е... че когато се създаде тема за лаф моабет (пак от другите хора), то задължително се включва някой от онези по-другите.. .и задължително започва да ти нарежда как не си говорите за каквото трябва и... ХОП - ТЕМАТА Я НЯМААААА!? Мдааам, не знам аз... не разбирам, но очеизвадно е, че нещо куца...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Къде се скрихте.Няма никой у форума да пише.ТАзи сутрин съм станал в 06.00, в 07.30 вече бях минал прохода Хаинбоаз,направих видео качих го и постнах линка ,а сега няма с кой две думи да обелиш тук.Какво правите използвате последните слънчеви лъчи или следобедна дрямка?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Ако не ти харесва нещо тука си свободен да се пренесеш да спамиш на друго място.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар