Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мммм дам тя е вече тук .
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Поне донесе ли каквото обеща?
      ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

?

Много интересни хора сте? Ако спамите в някоя друга тема , модераторите задължително ще ви накажат. Тук ви се дава шанс да спамите безнаказно , сега пък Вие не искате.

Коментар

Re: ?

T_SHOW написа:
          Много интересни хора сте? Ако спамите в някоя друга тема , модераторите задължително ще ви накажат. Тук ви се дава шанс да спамите безнаказно , сега пък Вие не искате.
          Защото за някои не е интересно да спамят в специално обособената такава тема...Друго си е да си спамиш по всички раздели...
          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Re: ?

Predatorsi написа:
            T_SHOW написа:
            Защото за някои не е интересно да спамят в специално обособената такава тема...Друго си е да си спамиш по всички раздели...
            Абсолютно си прав колега , направо не мога да се начудя.

Коментар

Ако се придържаме изцяло към правилата - всяка тема ще приключва след максимум две страници. Значи.. .би трябвало всеки да си пусне мнението в дадена тема.., но някои хора си повтарят и потретват - това пак е спам, но чудно защо модераторите не обръщат внимание на този факт?! Определянето на спам-а се е превърнало в дооооста разтегливо понятие.Таааа, какво е спам? И защо когато двама или повече души се разприказват - веднага им се набиват канчетата?Според мен пак опираме до равенството.. и как някои са по-равни от други...Друг факт е... че когато се създаде тема за лаф моабет (пак от другите хора), то задължително се включва някой от онези по-другите.. .и задължително започва да ти нарежда как не си говорите за каквото трябва и... ХОП - ТЕМАТА Я НЯМААААА!? Мдааам, не знам аз... не разбирам, но очеизвадно е, че нещо куца...
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                Ако се придържаме изцяло към правилата - всяка тема ще приключва след максимум две страници. Значи.. .би трябвало всеки да си пусне мнението в дадена тема.., но някои хора си повтарят и потретват - това пак е спам, но чудно защо модераторите не обръщат внимание на този факт?! Определянето на спам-а се е превърнало в дооооста разтегливо понятие.Таааа, какво е спам? И защо когато двама или повече души се разприказват - веднага им се набиват канчетата?Според мен пак опираме до равенството.. и как някои са по-равни от други...Друг факт е... че когато се създаде тема за лаф моабет (пак от другите хора), то задължително се включва някой от онези по-другите.. .и задължително започва да ти нарежда как не си говорите за каквото трябва и... ХОП - ТЕМАТА Я НЯМААААА!? Мдааам, не знам аз... не разбирам, но очеизвадно е, че нещо куца...
                Ако не ти харесва нещо тука си свободен да се пренесеш да спамиш на друго място.
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Къде се скрихте.Няма никой у форума да пише.ТАзи сутрин съм станал в 06.00, в 07.30 вече бях минал прохода Хаинбоаз,направих видео качих го и постнах линка ,а сега няма с кой две думи да обелиш тук.Какво правите използвате последните слънчеви лъчи или следобедна дрямка?
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

То има кой да пише, ма ти не щеш да си пишеш с него...
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      Ако не ти харесва нещо тука си свободен да се пренесеш да спамиш на друго място.
                      Вярно ли? Е, сега след като ми каза - ще го имам предвид.А ако си търсиш с кого да се заяждаш - намери си друг... нема ти вържа.

Коментар

Irka_fihi написа:
                        То има кой да пише, ма ти не щеш да си пишеш с него...
                        Вий двамата дън съ сваляти Фе?

Коментар

Здравейте спамъри и спамърки.

Коментар

Аааа,баце Ники, ние и дата за сватба имаме вече, ти много си закъснял с информацията!!! А относно пясъка дето питаше дали може да се хване нещо...да не би да си го отъркал в него, та душата ти е тъй смутена?
                            Ванга

Коментар

T_SHOW написа:
                              Бегай,бегай в нощната тема...и аз идвам ей ся!
                              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                                T_SHOW написа:
                                Бегай,бегай в нощната тема...и аз идвам ей ся!
                                аий отивам

Коментар

Working...
                                X