Ники, добре дошъл пич!Виждаш, както ти казах преди време в Скайп, на много хора липсваш!!!Междудругото и в Скайп се покри нещо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Лошо ли е да те праснат... отзад?
nikki_sixx написа:Тааааааааа, тоя въпрос не ми дава спокойствие в последно време. Дали болката е като да те сритат в топките? А после застрахователите помагат ли, ако се случи така, че симерингите се разкъсат? А ако те прасне познат, приятел... човек на когото си имал доверие? По-малко ли е страданието или все си на пангара? Прощавате ли ако Ви праснат... отзад? М.у другото - огромни благодарности за поздравите касаещи рожденния ми ден! Радвам се, че има Хора, които се сетиха за мен.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
nikki_sixx написа:Тааааааааа, тоя въпрос не ми дава спокойствие в последно време. Дали болката е като да те сритат в топките? А после застрахователите помагат ли, ако се случи така, че симерингите се разкъсат? А ако те прасне познат, приятел... човек на когото си имал доверие? По-малко ли е страданието или все си на пангара? Прощавате ли ако Ви праснат... отзад? М.у другото - огромни благодарности за поздравите касаещи рожденния ми ден! Радвам се, че има Хора, които се сетиха за мен.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
Princo написа:Ники добре дошъл,ама що пък дърпаш дявола за ушите бре Бе да ма праскат отзад,че отпред ще заминат и радиатори и сума ти глупости !NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
jenshen73 написа:nikki_sixx написа:...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Humppa
Аз сам се праскам отзад...... като ме захапе някой комар по гърбеца и се прасна някое върбово клонче да го утрепам....П.П. Тази тема счупи глупомера
Коментар
-
Niki, бях се домъкнал с цялото фиатско войнство на Ред Рок на аспаруховския плаж. Ама кой да си вдига телефона. Вероятно си му ползвал само вибрацията. А Скайпот сигурно в Аспарухово сте спрели да го ползватеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Абе как се сваля от ш******* дейта-би-джи? Искам 1 песна да изтегля, платил съм си про-лиценз към фифа, и нещо не мога да се справя... Не ми дава линк за сваляне, а един надпис "Свали", и като го цъкна - ми отваря файла, и ми го пуска да ми пее. И го няма после в темп-файловте.Все пак го намерих в темп-файловете, мерси на всички
Коментар
-
E, не... не мога... :D http://www.vbox7.com/play:ba87eb2cТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар