Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ники, добре дошъл пич!Виждаш, както ти казах преди време в Скайп, на много хора липсваш!!!Междудругото и в Скайп се покри нещо.

Коментар

Re: Лошо ли е да те праснат... отзад?

nikki_sixx написа:
      Тааааааааа, тоя въпрос не ми дава спокойствие в последно време. Дали болката е като да те сритат в топките? А после застрахователите помагат ли, ако се случи така, че симерингите се разкъсат? А ако те прасне познат, приятел... човек на когото си имал доверие? По-малко ли е страданието или все си на пангара? Прощавате ли ако Ви праснат... отзад? М.у другото - огромни благодарности за поздравите касаещи рожденния ми ден! Радвам се, че има Хора, които се сетиха за мен.
      Аз да те изпраскам отзад - да ти дойда на крака в маалата, а ти да не си вдигнеш шибания телефон. Да не си сменил номера бе?
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

nikki_sixx написа:
        Тааааааааа, тоя въпрос не ми дава спокойствие в последно време. Дали болката е като да те сритат в топките? А после застрахователите помагат ли, ако се случи така, че симерингите се разкъсат? А ако те прасне познат, приятел... човек на когото си имал доверие? По-малко ли е страданието или все си на пангара? Прощавате ли ако Ви праснат... отзад? М.у другото - огромни благодарности за поздравите касаещи рожденния ми ден! Радвам се, че има Хора, които се сетиха за мен.
        В мен възникна въпрос. А дали да не се застраховам само отзад против накъсани семеринги. Дали ще намеря такъв застраховател? Абе сега като се замисля , май топките са ми по-скъпи от семерингите. Това не означава , че съм готов да си рискувам семерингите.
        ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Princo написа:
          Ники добре дошъл,ама що пък дърпаш дявола за ушите бре Бе да ма праскат отзад,че отпред ще заминат и радиатори и сума ти глупости !
          Само газова да няма, че опасността съществува, въпреки всичко!
          NOW: ???
          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

jenshen73 написа:
            nikki_sixx написа:
            ...
            Аз да те изпраскам отзад - да ти дойда на крака в маалата, а ти да не си вдигнеш шибания телефон. Да не си сменил номера бе?
            Кога това бре? Ш тъ замоля да не ми слагаш зимните гуми.., шото ми е рано за пързалки... Иначе отзад все съм си цепеняк. Даже мисля да се пробвам да произвеждам топлийки (кат си напъхам арматурна тел... нали такова ще излиза... на излизане? Наистина неам идея кога и как съм те пропуснал, ама не е било умишлено - можеш да се обзаложиш за деФствената ми... задница. :D
            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Добре дошъл пак у форумо, брато! А дет’ не вдигаш и телефона - и Ина може да потвърди. Щяхме да те викахме на пица с бира, ама кой да го вдигне тоз пусти телефон.

Коментар

Хммм, сложен въпрос си задал....не мога да го разбера нещо
                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Аз сам се праскам отзад...... като ме захапе някой комар по гърбеца и се прасна някое върбово клонче да го утрепам....П.П. Тази тема счупи глупомера

Коментар

iee написа:
                    Хммм, сложен въпрос си задал....не мога да го разбера нещо
                    Това е щото Алфите немат проблем с диференциала... вероятно?! Когат ти текне картера - тогаа ше... кацнеш на моя (дет се вика) :D

Коментар

Niki, бях се домъкнал с цялото фиатско войнство на Ред Рок на аспаруховския плаж. Ама кой да си вдига телефона. Вероятно си му ползвал само вибрацията. А Скайпот сигурно в Аспарухово сте спрели да го ползвате
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Абе как се сваля от ш******* дейта-би-джи? Искам 1 песна да изтегля, платил съм си про-лиценз към фифа, и нещо не мога да се справя... Не ми дава линк за сваляне, а един надпис "Свали", и като го цъкна - ми отваря файла, и ми го пуска да ми пее. И го няма после в темп-файловте.Все пак го намерих в темп-файловете, мерси на всички

Коментар

Princo написа:
                          Ники добре дошъл,ама що пък дърпаш дявола за ушите бре Бе да ма праскат отзад,че отпред ще заминат и радиатори и сума ти глупости !
                          Много лесно се прежали бре ... стегни се
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

E, не... не мога... :D http://www.vbox7.com/play:ba87eb2c

Коментар

Абе хора, да питам аз... може ли да се хване срамна болест от пясъка на плажа?

Коментар

Агентът - провокатор направи своето триумфално завръщане... Може,баце,може! Сичко може да се хване от песъкот!А дали е лошо да те праснат отзад...ако и двете страни са доволни, застрахователят даде добри пари, значи няма проблем!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X