Не викай дявола, колега, недей точно покрай рождения си ден
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
fihi
Добре дошъл и от мен.Няма да се плашиш Бравата има поне 7-8 удъра отзад. Нищо и няма върви та се къса.
Коментар
-
Преди време попаднах на този клип в който отец Нафарфорий обесняваше какво е да те прасне дявола отзад :D http://www.vbox7.com/play:609a084c&start=113
Коментар
-
style34 написа:Идеята на темата май е мааалко по-различна. Поне така ми се струва на мен.LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Re: Лошо ли е да те праснат... отзад?
nikki_sixx написа:Тааааааааа, тоя въпрос не ми дава спокойствие в последно време. Дали болката е като да те сритат в топките? А после застрахователите помагат ли, ако се случи така, че симерингите се разкъсат? А ако те прасне познат, приятел... човек на когото си имал доверие? По-малко ли е страданието или все си на пангара? Прощавате ли ако Ви праснат... отзад? М.у другото - огромни благодарности за поздравите касаещи рожденния ми ден! Радвам се, че има Хора, които се сетиха за мен.
Коментар
-
Взехме си Мария преди три седмици.Още на втория час я изпраскаха от зад.След престоя й около седмица при чичо доктор сега изглежда още по-добре от преди.Явно така е трябвало да стане. :PA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Вай лелеее, каква полуполова полутехническа тема се е заформила Ники, когато ти пострада колата, която ти е била като любовница, винаги боли. За лично праскане отзад не знам, за щастие Ако това ще те успокои, в момента продавам колата си на тоталка и болката е неописуема А със застрахователите винаги е грездей...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Ники добре дошъл,ама що пък дърпаш дявола за ушите бре Бе да ма праскат отзад,че отпред ще заминат и радиатори и сума ти глупости !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар