Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не викай дявола, колега, недей точно покрай рождения си ден
    Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

За какво "праскане отзад" става въпрос,щото на някои им е по-хубаво като ги праскат отзад?За коли ли става въпрос,или само на мен ми е по-така подсъзнанието?
      Seat Altea XL 1.4/16v 92kW '14
      ex:Astra H 1.4/16v 66 kW '08
      ex:Brava 1.6/16v klima, LPG Lovato, 76 kW '96
      ex:Astra 1.7 D, 42 kW-мъртвец '93

Коментар

хаха както го е написал и аз така го разбирам :D :D
        Powered by Emzo

Коментар

Да кажат запознатите.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

То от един път хомосексуалист не се става, не бой се!А дали боли не знам, ама като гледам що жени с кеф се праскат отзад, сигурно е приятно и не боли чак толкоз, да ти кажа. Само походката би трябвало леко да се промени Ники, добре дошъл отново сред нас!

Коментар

Добре дошъл и от мен.Няма да се плашиш Бравата има поне 7-8 удъра отзад. Нищо и няма върви та се къса.

Коментар

Преди време попаднах на този клип в който отец Нафарфорий обесняваше какво е да те прасне дявола отзад :D http://www.vbox7.com/play:609a084c&start=113
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Идеята на темата май е мааалко по-различна. Поне така ми се струва на мен.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                    Това не пречи да се разрастне до към 100+ страници в различните интерпретации на въпроса пп.И от мене добре дошъл Ники,въпреки че не се познаваме ми липсваше твоето присъствие тук!
                    LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                    LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                    LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                    Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                    Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Re: Лошо ли е да те праснат... отзад?

nikki_sixx написа:
                      Тааааааааа, тоя въпрос не ми дава спокойствие в последно време. Дали болката е като да те сритат в топките? А после застрахователите помагат ли, ако се случи така, че симерингите се разкъсат? А ако те прасне познат, приятел... човек на когото си имал доверие? По-малко ли е страданието или все си на пангара? Прощавате ли ако Ви праснат... отзад? М.у другото - огромни благодарности за поздравите касаещи рожденния ми ден! Радвам се, че има Хора, които се сетиха за мен.
                      Ники, добре дошъл отново сред нас брадче :D . Отначало си помислих , че си заминал за чужбина мангизи да правиш а то каква била работата . Но всичко мина . Дано да се скиваме на следващата среща .
                      http://vbox7.com/play:1631a342
                      http://www.vbox7.com/play:316f1b62
                      http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
                      http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Взехме си Мария преди три седмици.Още на втория час я изпраскаха от зад.След престоя й около седмица при чичо доктор сега изглежда още по-добре от преди.Явно така е трябвало да стане. :P
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

style34 написа:
                          Правилно ти се струва. Който разбрал - разбрал.

Коментар

Аз имам един такъв страничен въпрос... Какво стана с шефката, балдъзата, кумата?
                            MB 280 S W108 67' - pickUp
                            MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                            ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                            Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                            office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Вай лелеее, каква полуполова полутехническа тема се е заформила Ники, когато ти пострада колата, която ти е била като любовница, винаги боли. За лично праскане отзад не знам, за щастие Ако това ще те успокои, в момента продавам колата си на тоталка и болката е неописуема А със застрахователите винаги е грездей...
                              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Ники добре дошъл,ама що пък дърпаш дявола за ушите бре Бе да ма праскат отзад,че отпред ще заминат и радиатори и сума ти глупости !
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X