Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    Tornado написа:
    ogi28b написа:
    Бяхте ми обещали че като направя 5000 поста, ще стана VIP потребител. Скъсах се от писане и нищо. Колко поста още да направя за да ми се промени статуса?
    Че на всичкото отгоре и всичките постове са издържани и няма бля бля за натрупване на мнения.Заслужаваш я тази титла.
    Мчи то постовете в стил "бля-бля" са най-интересни! И аз искам да стана VIP потребител,ама като направя 500 мнения,става ли?
    Питай управата на някоя среща.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Непременно! Само да се добера до някоя среща.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

VIP потребител се става след солидна софра дадена на шефовете на клуба и на модераторския екип!
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          VIP потребител се става след солидна софра дадена на шефовете на клуба и на модераторския екип!
          Оги - трябвало е да се допиташ по-рано... Знаех си аз, че трапезата отваря порти. :D
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

и Тук шуробаджинащина еййййй
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Егати каръщината - държа с дясната кола волана, а с лявата съм се подпрял на вратата, и то отстрани изглежда че гоявворя по телефона. И един пуицай ме спря, и за мой голям късмет си бях забравил всички документи в работата Не знам защо ама не ми написаха акт за нищо. Сигурно няма какво да ми вземат като доказателство. Иначе надълго и нашироко ми обясниха как трябва да ми напишат акт, аз казах че знам, и че съм съгласен, и че съм си забравил портфейла в работното облекло. Накрая обещах да ги почерпя, като ги видя пак, и те казаха че при следващо нарушение, тогава. Е, надявам се че има да чакат...

Коментар

трябва да сядам да уча за държавен изпит, така че свиквайте с мен, много често ще съм във форума и палци да стискате към края на юни и началото на юли
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                  трябва да сядам да уча за държавен изпит, така че свиквайте с мен, много често ще съм във форума и палци да стискате към края на юни и началото на юли
                  по кво е тоз изпит?

Коментар

Щом ще е често във форума, може да е по "Структура и организация на автомобилен форум в България"

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      Аз софра ще ви дам,ама вие ще искате после и да сложа нещо на нея...
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

ogi28b написа:
                        Щом ще е често във форума, може да е по "Структура и организация на автомобилен форум в България"
                        хаха, не баш, ама като имам да уча и съм вкъщи много често влизаминаче надявам се скоро да съм дипломиран бакалавър финансист
                        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                        e30 forever!

Коментар

Ха честито ми 1000-но мнение (с това са 1003 ,ама нищо)... Не че мненията са важни ама вече съм с четирицифрено число!!!
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Uno-лимузина -> http://www.mobilen.bg/pcgi/printdet....43503298686475

Коментар

Бях питал преди време, но никой не ми отговори! Питам пак - не ви ли липсва Ники Сикс!?!?

Коментар

Мене ми липсва ,.какво се е случило с него?

Коментар

Working...
                                X