Светльо, това ще го има докато има къде да си бъркат...така, че.. спокойно няма да престане скоро..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ogi28b написа:Бяхте ми обещали че като направя 5000 поста, ще стана VIP потребител. Скъсах се от писане и нищо. Колко поста още да направя за да ми се промени статуса?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ogi28b написа:Бяхте ми обещали че като направя 5000 поста, ще стана VIP потребител. Скъсах се от писане и нищо. Колко поста още да направя за да ми се промени статуса?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Tornado написа:ogi28b написа:Бяхте ми обещали че като направя 5000 поста, ще стана VIP потребител. Скъсах се от писане и нищо. Колко поста още да направя за да ми се промени статуса?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
...
bachev написа:ogi28b написа:Изречението "На всеки завой - мигач" на португалски звучи така: "А када курва пишка-пишка"Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААА!!!Това беше тролът от "Властелина на пръстените:Завръщането на Краля"!!!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Според вас на автомобил с десен волан стикерите за преглед,ГО и винетка как се разполагат на стъклото?Имам един познат с Мерцедес Ц180 и гледам ,че си е лепнал ГО и прегледа отдясно ,а винетката отляво.Това не е ли в нарушение на правилника?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
...
А бе на мен ми направиха забележка (само), че винетката ми е лепната в горния десен ъгъл, вместо в долния десен ъгъл... Трябва да е на точно определено място, така че чичко полижай веднага да фиксира има ли я или я няма. И ако я преместиш с 20 см нагоре, той се обърква... Не посмях да попитам за ъгъла под който е залепена - дали е проблем, ако е малко накривоFiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар