Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Светльо, това ще го има докато има къде да си бъркат...така, че.. спокойно няма да престане скоро..
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

ogi28b написа:
      Бяхте ми обещали че като направя 5000 поста, ще стана VIP потребител. Скъсах се от писане и нищо. Колко поста още да направя за да ми се промени статуса?
      Че на всичкото отгоре и всичките постове са издържани и няма бля бля за натрупване на мнения.Заслужаваш я тази титла.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

ogi28b написа:
        Бяхте ми обещали че като направя 5000 поста, ще стана VIP потребител. Скъсах се от писане и нищо. Колко поста още да направя за да ми се промени статуса?
        Леле човек 5000 поста , според мен за награда поне за седмица трябва да сложат твоя снимка на мястото на ФИАТ логото. В анфас!Да взема да пусна анкета дали потребителите са съгласни?П.С.Нещо не мога да пусна анкетата, може ли някой да го направи вместо мен?
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Изречението "На всеки завой - мигач" на португалски звучи така: "А када курва пишка-пишка"

Коментар

ogi28b написа:
            Изречението "На всеки завой - мигач" на португалски звучи така: "А када курва пишка-пишка"
            На 99% е така. Всъщност е съвсем "по български" - "На када курва пишка-пишка"
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Tornado написа:
              ogi28b написа:
              Че на всичкото отгоре и всичките постове са издържани и няма бля бля за натрупване на мнения.Заслужаваш я тази титла.
              Мчи то постовете в стил "бля-бля" са най-интересни! И аз искам да стана VIP потребител,ама като направя 500 мнения,става ли?
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Гледам да се придържам и към темите в стил "дръ-дрън"

Коментар

ogi28b написа:
                  Оги, по техните завои ( курви ) много пишки ( мигачи ) се чупят... :D
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ogi28b написа:
                    Гледам да се придържам и към темите в стил "дръ-дрън"
                    Не че съм длъжна да се обяснявам,но говорех за постовете в стил "бля-бля" по принцип,а не за твоите.Получава се малко "гузен - негонен бяга".
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

ogi28b написа:
                      Побългарено малко съм го чувал - "На всяка курва Пишка"
                      Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

...

bachev написа:
                        ogi28b написа:
                        Побългарено малко съм го чувал - "На всяка курва Пишка"
                        А бе щом е курва, трябва да е пишка-пишка Даже - пишка-пишка-пишка...(многоточие, означаващо продължаващо без прекъсване действие)
                        Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                        Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААА!!!Това беше тролът от "Властелина на пръстените:Завръщането на Краля"!!!
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Според вас на автомобил с десен волан стикерите за преглед,ГО и винетка как се разполагат на стъклото?Имам един познат с Мерцедес Ц180 и гледам ,че си е лепнал ГО и прегледа отдясно ,а винетката отляво.Това не е ли в нарушение на правилника?
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

...

А бе на мен ми направиха забележка (само), че винетката ми е лепната в горния десен ъгъл, вместо в долния десен ъгъл... Трябва да е на точно определено място, така че чичко полижай веднага да фиксира има ли я или я няма. И ако я преместиш с 20 см нагоре, той се обърква... Не посмях да попитам за ъгъла под който е залепена - дали е проблем, ако е малко накриво
                              Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                              Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Ирка, мина бала, мина всичко!Бях с шал

Коментар

Working...
                                X