Имам въпрос! Писаха ми акт за без колан! Оня нещо ръкомахаше и трябваше да разбера, че това означава спиране без СТОП палка! Аз го попитах, тея движения на ръцете какво означават, че ми показва някоя мацка на тротоара ли?Естествено, че писах възражения, че не ме е спрял със СТОП палка и че не се е представил. След това един полицай ми се обажда, че много съм вбесил капитана, а аз се държах съвсем културно и се усмихвах!Колко е глобата - 10кт. и 50лв.? Дали ще падне акта, като обжалвам?ПС: Сега ще се почне с ругатните и мъмренето.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
coolboby написа:Имам въпрос! Писаха ми акт за без колан! Оня нещо ръкомахаше и трябваше да разбера, че това означава спиране без СТОП палка! Аз го попитах, тея движения на ръцете какво означават, че ми показва някоя мацка на тротоара ли?Естествено, че писах възражения, че не ме е спрял със СТОП палка и че не се е представил. След това един полицай ми се обажда, че много съм вбесил капитана, а аз се държах съвсем културно и се усмихвах!Колко е глобата - 10кт. и 50лв.? Дали ще падне акта, като обжалвам?ПС: Сега ще се почне с ругатните и мъмренето.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
coolboby написа:Нарочили са ме! Ще ми разпорят гъза! Имам предупреждение да не се мяркам с мойта кола тая вечер.Сам бях. но после се обадих на едно приятелче да дойде, защото ме чакаше пред тях, а случката се развива на 50 метра от тях!Спряха ме на Магро нещастниците точно на пешеходната пътека!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:coolboby написа:Нарочили са ме! Ще ми разпорят гъза! Имам предупреждение да не се мяркам с мойта кола тая вечер.Сам бях. но после се обадих на едно приятелче да дойде, защото ме чакаше пред тях, а случката се развива на 50 метра от тях!Спряха ме на Магро нещастниците точно на пешеходната пътека!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Lane Staley написа:coolboby написа:Нарочили са ме! Ще ми разпорят гъза! Имам предупреждение да не се мяркам с мойта кола тая вечер.Сам бях. но после се обадих на едно приятелче да дойде, защото ме чакаше пред тях, а случката се развива на 50 метра от тях!Спряха ме на Магро нещастниците точно на пешеходната пътека!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
coolboby написа:Имам въпрос! Писаха ми акт за без колан! Оня нещо ръкомахаше и трябваше да разбера, че това означава спиране без СТОП палка! Аз го попитах, тея движения на ръцете какво означават, че ми показва някоя мацка на тротоара ли?Естествено, че писах възражения, че не ме е спрял със СТОП палка и че не се е представил. След това един полицай ми се обажда, че много съм вбесил капитана, а аз се държах съвсем културно и се усмихвах!Колко е глобата - 10кт. и 50лв.? Дали ще падне акта, като обжалвам?ПС: Сега ще се почне с ругатните и мъмренето.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Днеска се ударих в един, по-точно спрях в него. ’Начи на сточна гара, от лъвов мост към гара под-уя-не ( ), завивам, и влизам на зелено в кръстовището, обаче един тъп човек реши от най дясно, където е завоя за паметника на Васил Левски, да завие най-наляво, за Хладилния завод. В тоя момент един друг хубавец от най-лявата лента реши че и той ще ходди към под-уя-не, и тези двамата хубавци, задръстиха кръстовището. И аз виждам вече на предните светофари че светва жълто, и бързам да се изнеса от кръстовището, а един куп лайнари ми излизат от дясно, дето е предишната лента за завой към паметника левски, демек - идват ми по забранена лента. Отляво пък се напъват ония от най-лявата лента да завият и те надясно, и докато гледам да не ме смажат отляво и отдясно, светна зелено на пешеходците, и те полазиха кръстовището. Този пред мен се стрресира и накова спирачки като за последно, а аз - на метър зад него, гледам вляво и вдясно, не го гледам него, и докато се усетя, натиснах спирачките, и буквално 4-5 см не ми стигнаха за да не го ударя. Ударих го дда речем с 5-7 км/ч. Добре че и двете коли (неговата беше някаква доста нова) бяха със заводските си брони, и те напълно поеха удара. Нямаше никакви видими щети по никоя кола. Човекът даже не искаше да спира. Егати и безхаберието, аз го настигнах обаче , и му направих знак да спре, и отивам при него и му казвам - колега, съжалявам, гледах настрани да не ме забърше някой, ти в този момент спря заради пешеходците и не успях да спра навреме, слез , виж ако има щети , да оправим нещата. Той вика - на тебе има ли ти нещо? - Не. - И на мене ми няма нищо, айде весели празници . И аз стоя е така- И си викам после - дотам ли го докарахме, че даже и да не си гледаме колите за щети.... Както и да е, сега ми е гадно И всичко стана когато валяя дъжда, беше мокро и се пързаляше. Нищо не става от мене...
Коментар
-
Оги, защо нищо да не става от теб ? Впрочем изпи ли една ракия ? Аз лично си отърсвам стреса така. Някой път ми е гадно заради хората, друг път от хората. Обградени сме от абсурди и всякакви човеци различни от нас. Някой път и аз самия не мога да се позная. В момента кликам по клавиатурата, пия Тюламор ( ако не беше дар от доволен контрагент кога ще го пия) и слушам Deep Forest. Забравил съм всичко около себе си. Радвай се на късмета си. Винаги може да бъде по-зле...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Днес се хванах за главата от следната случка. Возя се в рейса и по едно време усещам как шофьорът започва да се напича на газта. Гледам светва жълто, червено, а шофьорът продължава да набира. Мина не на червено, ами и аз не знам. След светофара патрулка, не бяха от КАТ, но с палка. Интересното беше, че двамата си бъркаха едновременно в носовете, под дървото, че беше 26 градуса - толичко. Направих си труда да се обърна, за да видя дали поне ще изгледат рейса. Е, явно им е било много топло и дори не им направи впечатление явното нарушение на автобуса, при което засече тръгващите коли, на които светеше зелено. Кръстовището беше Т-образно. Става дума за това на басейна Спартак. Няма такова безхаберие и от двете страни. Yellow_Flash_Colorz_PDT_21NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар