SokOtPraskova написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
фиатче Браво 2.0
-
Толкова ли нямаш познат с ремарке?"Практикер предлага на своите клиенти лесен начин за транспортиране на закупени от магазина стоки, които не могат да се поберат в обикновен автомобил - строителни материали, мебели, грил за барбекю, шкафове и т.н. Тази услуга Ви позволява да транспортирате обемни и тежки стоки без риск да претоварите или нараните автомобила си. Във всеки един магазин Практикер можете да си наемете ремарке, като оставите депозит от 50 лв., които Практикер възстановява, при положение, че върнете ремаркето в добро състояние. Цената на услугата е 1 лв./час."Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Котките ми драскат брутално колата, целият преден капак е в котешки стъпки и следи от нокти . Хем ми е смешно, защото много обичам котки, а и те ме обичат, хем ме е яд. Не знам как да ги накарам да спрат да се топлят на капака. А имам познат, който има сериозни проблеми с плъхове в гаража, прегризвали му кабели и маркучи. И иска да накара кварталните котки да му навестяват гаража, но те явно се плашат от плъховете .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
колеги, видях много хубаво браво Абарт, ТД100, в къщата на сливница след шел, струва 4000 бона на табелка, но за 36-700 ще го дадат веднага, с марейски фарове е, така че, който има мерак да действа, бронята задната е леко пукната и там ще свалят пари...абе според мен си заслужава колата..A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
ogi28b написа:Колко ви харчи колата с двигател е’но и шес’ 103 коня?Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Тоя хипнотизаторът е голяма работа, ей! Казва на хората "Спи" и хората вече спят дълбоко от 20 минути... След малко му казва - "като се събудиш, ще се чувстваш добре, събуди се, как се чувстваш?" - "добре". Няма лъжа, няма измама!! На всичкото отгоре го прободе с игла в тази зона дето се води ниско чувствителна. След малко го боцкат с игла пак там, вече буден, и тоя мисли мисли, и изведнъж се сети да каже "Ох".
Коментар
-
ogi28b написа:Тоя хипнотизаторът е голяма работа, ей! Казва на хората "Спи" и хората вече спят дълбоко от 20 минути... След малко му казва - "като се събудиш, ще се чувстваш добре, събуди се, как се чувстваш?" - "добре". Няма лъжа, няма измама!! На всичкото отгоре го прободе с игла в тази зона дето се води ниско чувствителна. След малко го боцкат с игла пак там, вече буден, и тоя мисли мисли, и изведнъж се сети да каже "Ох".Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар