Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SokOtPraskova написа:
    tomazo написа:
    SokOtPraskova написа:
    tomazo написа:
    я се обади в практикер дали трябва да си купувам нещо или направо да ходя да си взимам ремарке ...Е то остава някой и от дупки да се оплаче
    Обади се ти. Сливи ли имаш в устата...
    Айде свърши ми тая услуга ,нещо полезно за днес ...аз тука избирам дупки за запълване довечера
    Само да не свърши фугиращата смес... :D Кажи каква точно е услугата, все пак Сок в нужда се познава..
    еми звънни и ги питай ,защото аз съм много невъзпитан и псувам дали може да дадат 1 ремаркенце за 2 мотора за 48 часа ,какво е нужно да се носи като документи и денги и дали ще трябва да си купувам нещо обеместо от глупавият им магазин ако ремаркетата ги дават само а клиенти или нещо такова p.s. мерси в аванс :D
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Толкова ли нямаш познат с ремарке?"Практикер предлага на своите клиенти лесен начин за транспортиране на закупени от магазина стоки, които не могат да се поберат в обикновен автомобил - строителни материали, мебели, грил за барбекю, шкафове и т.н. Тази услуга Ви позволява да транспортирате обемни и тежки стоки без риск да претоварите или нараните автомобила си. Във всеки един магазин Практикер можете да си наемете ремарке, като оставите депозит от 50 лв., които Практикер възстановява, при положение, че върнете ремаркето в добро състояние. Цената на услугата е 1 лв./час."
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Котките ми драскат брутално колата, целият преден капак е в котешки стъпки и следи от нокти . Хем ми е смешно, защото много обичам котки, а и те ме обичат, хем ме е яд. Не знам как да ги накарам да спрат да се топлят на капака. А имам познат, който има сериозни проблеми с плъхове в гаража, прегризвали му кабели и маркучи. И иска да накара кварталните котки да му навестяват гаража, но те явно се плашат от плъховете .
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Искам да попитам в този форум има ли таксиметрови шофьори искам да ги питам за касов апарат и станция

Коментар

snaiperisto май
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

и kik73bg, и още един , които влизаше редовно, ама от темата за "Таксиджиите какво пак недоволстват" не съм го виждал често.

Коментар

колеги, видях много хубаво браво Абарт, ТД100, в къщата на сливница след шел, струва 4000 бона на табелка, но за 36-700 ще го дадат веднага, с марейски фарове е, така че, който има мерак да действа, бронята задната е леко пукната и там ще свалят пари...абе според мен си заслужава колата..
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

Колко ви харчи колата с двигател е’но и шес’ 103 коня?

Коментар

ogi28b написа:
                    Ама тя харчи ли ?
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

по баир - НЕ!

Коментар

ogi28b написа:
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

ogi28b написа:
                          "Дава" към 11 - 12, демек връща в резервоара.. Нещо, като средностатистическа бяла коза, която дава 11л. мляко, ама за една седмица... Той бензина затова спадна като цена - просто заради такива коли спря търсенето и има пренасищане на пазара на горивата
                          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Тоя хипнотизаторът е голяма работа, ей! Казва на хората "Спи" и хората вече спят дълбоко от 20 минути... След малко му казва - "като се събудиш, ще се чувстваш добре, събуди се, как се чувстваш?" - "добре". Няма лъжа, няма измама!! На всичкото отгоре го прободе с игла в тази зона дето се води ниско чувствителна. След малко го боцкат с игла пак там, вече буден, и тоя мисли мисли, и изведнъж се сети да каже "Ох".

Коментар

ogi28b написа:
                              Тоя хипнотизаторът е голяма работа, ей! Казва на хората "Спи" и хората вече спят дълбоко от 20 минути... След малко му казва - "като се събудиш, ще се чувстваш добре, събуди се, как се чувстваш?" - "добре". Няма лъжа, няма измама!! На всичкото отгоре го прободе с игла в тази зона дето се води ниско чувствителна. След малко го боцкат с игла пак там, вече буден, и тоя мисли мисли, и изведнъж се сети да каже "Ох".
                              Ама виж и китайски говорят,преводачи има,1вокласници също че и 3то и 6то класник.Голяма раота тос човек !
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Абе мани бегай, чак другият му превежда хахахаха стана ми много смешно кой знае какви шашмагории правят пак тези олигофрени. Освен това всичките бяха едни олигофрени, баш от лудницата!
                                NOW: ???
                                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Working...
                                X