Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    аре верно, ама модовете няма да одобрят... предстаам си какво псуване ще падне в тая тема, и какви закани.
    Чакай бе алоо! Ние сме културни хора..
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Малее вчера какво ми се случи!!!Седим си ние на един парк под една лампа с още две момчета и си правим мохабет!На около 50-60 метра срещу нас ,един Опел Вектра А ,тъмно сив ,с лети джанти ,по едно време започва да свети къси - дълги...това става след като ние вече сме там от около час - час и половина!По едно време тоз индивид тръгва и спира до моята кола ,поогледах го ,ТО отвори вратата и слезе ,след това почна да реди нещо от сорта на "К’во ме гледате цела вечер бе!?!?!?" ,ние с учудване му отговорихме ,че не гледаме тях ,а си говорим най-нормално...Ама ТО не разбира от дума...отиде до багажника на въпросния автомобил и извади една дъска и почна да се прави на "голям" пред приятелката си ,а тя горката седеше в колата и повтаряше "Оли влизай в колата..."...шок и ужасТ...Седим ние и ТО реши да си ходи ,след като няколко пъти му казахме ,че просто си седим и никой не гледаме...Както и да е ,прибра си цепеницата в багажника и си тръгна с въртене на гуми...Запалих си аз колата и си тръгнахме мирно и кротко...Просто се чудя от къде се взеха някакви такива индивиди???Ааа да ,и друго се чудя ,какво щеше да стане ако настояваше да слезем от колата ,при положение ,че ние сме трима и не сме някакви дребни (аз съм 110 кг.)???Направо се чудя на такива хора ,откъде намират сили за такива неща?!?!?!Нито съм някой дечко ,дето като му кажат "Бау" и се плаши нито си кротувам ,като има някакви дразги и знам ,че аз съм прав...А ако някой ми извади оръжие и аз вадя...поне да сме равностойни... Но мисля ,че с моите приятели направихме най-разумното нещо - тръгнахме си (сега малко съжалявам ,че не го натупахме ,но като се замисля трезво ,постъпихме правилно)...
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

ogi28b написа:
        аре верно, ама модовете няма да одобрят... предстаам си какво псуване ще падне в тая тема, и какви закани.
        Ще определим правила,без нецензорни думи и закани примерно :D
        Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

Predatorsi написа:
          а тя горката седеше в колата и повтаряше "Оли влизай в колата..."...шок и ужасТ...
          Tова сигурно е умалително на Олигофрен?
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Една авто-игричка с която се боря вече няколко дена ...http://ingenuitywelcome.com/game/
            Прикачени файлове

Коментар

ilkor написа:
              Една авто-игричка с която се боря вече няколко дена ...http://ingenuitywelcome.com/game/
              Много хубава игричка...
              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                Малее вчера какво ми се случи!!!... Но мисля ,че с моите приятели направихме най-разумното нещо - тръгнахме си (сега малко съжалявам ,че не го натупахме ,но като се замисля трезво ,постъпихме правилно)...
                Цял живот все съм гледал да разсъждавам трезво, но от известно време ме сърбят ръцете да набия някой. Толкова идиоти и дебили има, че трудно ще сбъркам :D . Скоро не съм се бил и може би моментът наближава.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                  Predatorsi написа:
                  Малее вчера какво ми се случи!!!... Но мисля ,че с моите приятели направихме най-разумното нещо - тръгнахме си (сега малко съжалявам ,че не го натупахме ,но като се замисля трезво ,постъпихме правилно)...
                  Цял живот все съм гледал да разсъждавам трезво, но от известно време ме сърбят ръцете да набия някой. Толкова идиоти и дебили има, че трудно ще сбъркам :D . Скоро не съм се бил и може би моментът наближава.
                  Аз пък престанах да се бия от 10тина години поради различни причини!От една година обаче усещам, че скоро отново ще почна...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Predatorsi написа:
                    ilkor написа:
                    Много хубава игричка...
                    55%

Коментар

SHB написа:
                      Predatorsi написа:
                      ilkor написа:
                      Много хубава игричка...
                      55%
                      Аз стигнах до 99%...

Коментар

Постни скрийншот на количката,да я видя.

Коментар

Ето количката и постигнатите току що проценти...
                          Прикачени файлове

Коментар

13 секунди? Как става?

Коментар

SHB написа:
                              13 секунди? Как става?
                              Направи горе долу като моята количка и даваш само газ...Просто конструкцията на количката не позволява на орехите да се изспият...

Коментар

Predatorsi написа:
                                SHB написа:
                                13 секунди? Как става?
                                Направи горе долу като моята количка и даваш само газ...Просто конструкцията на количката не позволява на орехите да се изспият...
                                Конструкцията е ясна.И аз със подобни конструкции пробвам.Не ми е ясно как си го направил за 13 секунди.То му трябват 3 секунди само за да се истъркулят орехите.13 секунди са ми до второто препятствие Под 50 секунди не мога да сляза.

Коментар

Working...
                                X