Абе какво става с тоя форум - теми за готвене, за прически... нещооо...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Преди 2-3 години като се напишеше "тъпанар" и на първо място излизаше сайта на президента... Ама го оправиха ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
tomazo написа:някой знае ли сайт за часовници ,дето е доказан че не продават ментетаEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:tomazo написа:някой знае ли сайт за часовници ,дето е доказан че не продават ментетафиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:и аз там гледах ,харесах си няколко модела ,а тия точно дето ги исках ги нямаха :D в краен случай ще си взема от там деее ,избора е труден не всеки ден се женя за 10-тина години с някой часовник p.s.споко няма да искам картата за намалениетоEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
А! За часовници говорим! Така кажете бе! Аз преди повече от година си зех от Галдини един гъзарки Фосил, кръгъл и черен, абе изчистена работа няма дори дата. На мен такива ми харесват. Оня ден гледам на числото 12 му виси 2-ката настрани...бахти! До вечерта се откачи съвсем и сега се разхожда по циферблата! Сега два пъти става 1 часа! Пълен т.ш.к! Не знам какво да го правя, май гаранцията е 1 година, а сума ти пари изсипах за него.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:А! За часовници говорим! Така кажете бе! Аз преди повече от година си зех от Галдини един гъзарки Фосил, кръгъл и черен, абе изчистена работа няма дори дата. На мен такива ми харесват. Оня ден гледам на числото 12 му виси 2-ката настрани...бахти! До вечерта се откачи съвсем и сега се разхожда по циферблата! Сега два пъти става 1 часа! Пълен т.ш.к! Не знам какво да го правя, май гаранцията е 1 година, а сума ти пари изсипах за него.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Е това вече е доста неприятно. Моят е с 3год. гаранция. Беше на добра цена (и с отстъпка :D ) Само 1 година гаранция ми звучи несериозно, за скъп часовник (не знам какво разбираш под "маса пари" де..) ПП - На мен също ми харесват изчистени - моят е и с черен циферблат - красавец :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар