Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе какво става с тоя форум - теми за готвене, за прически... нещооо...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Googlebomb

Нпишете в Гугъл думата "провал" и натиснете търсене или направо "чувствам се късметлия" ...

Коментар

Re: Googlebomb

ilkor написа:
        Нпишете в Гугъл думата "провал" и натиснете търсене или направо "чувствам се късметлия" ...
        хахах странно, че след тях не излизат и други подобни учреждения
        Fiat Bravo 1.6 16V '97г.

Коментар

Това е SEO шега.Или как лесно можеш да заблудиш машина която има за претенциите да знае всичко Няколко резултата по надолу има страници с обяснения как е направена тази Googlebomb-а.

Коментар

Манете го тоя гугъл, кажете за ЦС-а??

Коментар

Преди 2-3 години като се напишеше "тъпанар" и на първо място излизаше сайта на президента... Ама го оправиха ...
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

някой знае ли сайт за часовници ,дето е доказан че не продават ментета
                фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                  Абе мани ги тия сайтове. Разходи се в някой магазин и пробвай различни часовници. Аз си купих за Коледа часовник (няма да казвам какъв, за да не правя реклама)и съм много доволна от мястото от където го избрах(няма да казвам от къде, за да не правя реклама). Пък и на място по-различно изглежда отколкото по интернет, също така коригират дължината на часовника според ръката ти на място.
                  Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                    tomazo написа:
                    Абе мани ги тия сайтове. Разходи се в някой магазин и пробвай различни часовници. Аз си купих за Коледа часовник (няма да казвам какъв, за да не правя реклама)и съм много доволна от мястото от където го избрах(няма да казвам от къде, за да не правя реклама). Пък и на място по-различно изглежда отколкото по интернет, също така коригират дължината на часовника според ръката ти на място.
                    обаче разликата в цените примерно в официалният сайт на мовадо и тука е 500$ (демек тук по ефтино ) А в разни сайтове за реплики на часовници има уникални ментаци за по 250$ . В тоя сайт амазон.ком си е като на битака на илиенци :D ,а събота ходих до джулиани на витошка те за една марка са 100 вносителя българска му работа .
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

Аз моя часовник си го взех от точно там. Спести ми усилия. Харесах си часовника, страхотно обслужване, дадох си парите, скъсиха ми го - чиста работа, имам си Коледен подарък, имам и карта за отстъпка /от преди време/ :D

Коментар

и аз там гледах ,харесах си няколко модела ,а тия точно дето ги исках ги нямаха :D в краен случай ще си взема от там деее ,избора е труден не всеки ден се женя за 10-тина години с някой часовник p.s.споко няма да искам картата за намалението
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                          и аз там гледах ,харесах си няколко модела ,а тия точно дето ги исках ги нямаха :D в краен случай ще си взема от там деее ,избора е труден не всеки ден се женя за 10-тина години с някой часовник p.s.споко няма да искам картата за намалението
                          Естествено, че няма да ти я дам.. Наистина има голям избор, щом даже аз успях да си харесам нещо. (изключително рядко се случва). 10 години са много бре...

Коментар

А! За часовници говорим! Така кажете бе! Аз преди повече от година си зех от Галдини един гъзарки Фосил, кръгъл и черен, абе изчистена работа няма дори дата. На мен такива ми харесват. Оня ден гледам на числото 12 му виси 2-ката настрани...бахти! До вечерта се откачи съвсем и сега се разхожда по циферблата! Сега два пъти става 1 часа! Пълен т.ш.к! Не знам какво да го правя, май гаранцията е 1 година, а сума ти пари изсипах за него.
                            Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Stoyan_68 написа:
                              А! За часовници говорим! Така кажете бе! Аз преди повече от година си зех от Галдини един гъзарки Фосил, кръгъл и черен, абе изчистена работа няма дори дата. На мен такива ми харесват. Оня ден гледам на числото 12 му виси 2-ката настрани...бахти! До вечерта се откачи съвсем и сега се разхожда по циферблата! Сега два пъти става 1 часа! Пълен т.ш.к! Не знам какво да го правя, май гаранцията е 1 година, а сума ти пари изсипах за него.
                              ей за тва ти говоря и аз .тва мовадо дето го гледах перфектен часовник ама някак си ....а аз досега винаги телефона ми е бил часовник ,ама вече одъртях и викам ... а и тук въпрост не опира до гъзария ,защото всеки втори манго е с радо за 50 лева :D
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

Е това вече е доста неприятно. Моят е с 3год. гаранция. Беше на добра цена (и с отстъпка :D ) Само 1 година гаранция ми звучи несериозно, за скъп часовник (не знам какво разбираш под "маса пари" де..) ПП - На мен също ми харесват изчистени - моят е и с черен циферблат - красавец :D

Коментар

Working...
                                X