Дай да видим ква я търсиш :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ogi28b написа:аз одавна смених лятната резервна гума със зимна резервна гума. може ли да има нещо общо? Проверих всички предпазители здрави са.забравих да кажа - значи не на фиата, а на опела ми се потят стъклата. и калниците се потят. с ръжда.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:ogi28b написа:аз одавна смених лятната резервна гума със зимна резервна гума. може ли да има нещо общо? Проверих всички предпазители здрави са.забравих да кажа - значи не на фиата, а на опела ми се потят стъклата. и калниците се потят. с ръжда.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:donnna написа:ogi28b написа:аз одавна смених лятната резервна гума със зимна резервна гума. може ли да има нещо общо? Проверих всички предпазители здрави са.забравих да кажа - значи не на фиата, а на опела ми се потят стъклата. и калниците се потят. с ръжда.LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
mitaka_71 написа:Predatorsi написа:donnna написа:ogi28b написа:аз одавна смених лятната резервна гума със зимна резервна гума. може ли да има нещо общо? Проверих всички предпазители здрави са.забравих да кажа - значи не на фиата, а на опела ми се потят стъклата. и калниците се потят. с ръжда.Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
Predatorsi написа:На мен пък са ми изпуснали задните амортесьори ,пробвах да отворя предните прозорци ,колата се държеше по-добре ама в тоя студ не се трае...някой отстранявал ли е подобна повреда и ако да как да я оправя?
Коментар
-
ogi28b написа:С колко айеър бека си ?Днес забелязах че ми се натрува вакуум под шофьорската седалка, какво да правя?LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
ogi28b написа:Predatorsi написа:На мен пък са ми изпуснали задните амортесьори ,пробвах да отворя предните прозорци ,колата се държеше по-добре ама в тоя студ не се трае...някой отстранявал ли е подобна повреда и ако да как да я оправя?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:ogi28b написа:Predatorsi написа:На мен пък са ми изпуснали задните амортесьори ,пробвах да отворя предните прозорци ,колата се държеше по-добре ама в тоя студ не се трае...някой отстранявал ли е подобна повреда и ако да как да я оправя?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
donnna написа:Predatorsi написа:ogi28b написа:Predatorsi написа:На мен пък са ми изпуснали задните амортесьори ,пробвах да отворя предните прозорци ,колата се държеше по-добре ама в тоя студ не се трае...някой отстранявал ли е подобна повреда и ако да как да я оправя?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
Predatorsi написа:donnna написа:Predatorsi написа:ogi28b написа:Predatorsi написа:На мен пък са ми изпуснали задните амортесьори ,пробвах да отворя предните прозорци ,колата се държеше по-добре ама в тоя студ не се трае...някой отстранявал ли е подобна повреда и ако да как да я оправя?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
Predatorsi написа:ogi28b написа:Predatorsi написа:На мен пък са ми изпуснали задните амортесьори ,пробвах да отворя предните прозорци ,колата се държеше по-добре ама в тоя студ не се трае...някой отстранявал ли е подобна повреда и ако да как да я оправя?Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
Lane Staley написа:Някой знае ли как се казва песента, която пускат за фон по БТВ когато представят отборите от мачовете в ШЛ? И кой я изпълнява?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Lane Staley написа:Някой знае ли как се казва песента, която пускат за фон по БТВ когато представят отборите от мачовете в ШЛ? И кой я изпълнява?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар