Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

stan.s написа:
    donnna написа:
    SHB написа:
    stan.s написа:
    Така е не даржът цена,но и аз му казах 6500 и под 6000 няма да му я дам.
    Щом изобщо ти минава мисъл през главата да я продаваш,значи тази кола или вече ти е писнала или просто не ти харесва.Така,че по-добре си вземи някоя която наистина да ти е по сърце,защото дори само след една година не е сигурно,че и 5 хиляди ще и вземеш.
    аз мисля, че колата по-лесно се сменя от жената, макар обратното да е по-приемливият вариант в случая
    Гледам ,че живееш на плажа.Та ако видиш нещо кът за мене,младо буйно,и най вече да е по-височка с повечко ехстри свиркай П.П задължително снимки,цял размер :D и да са скорушни(нови)снимките На снимката от аватара несъм аз брат ми е,ама е по красив от двамата за това съм сложил негова снимка
    там в Амстердам намаше ли едни високи като кобили холадки или сичко българско и родно - любя, тача и милея
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
      stan.s написа:
      donnna написа:
      SHB написа:
      stan.s написа:
      Така е не даржът цена,но и аз му казах 6500 и под 6000 няма да му я дам.
      Щом изобщо ти минава мисъл през главата да я продаваш,значи тази кола или вече ти е писнала или просто не ти харесва.Така,че по-добре си вземи някоя която наистина да ти е по сърце,защото дори само след една година не е сигурно,че и 5 хиляди ще и вземеш.
      аз мисля, че колата по-лесно се сменя от жената, макар обратното да е по-приемливият вариант в случая
      Гледам ,че живееш на плажа.Та ако видиш нещо кът за мене,младо буйно,и най вече да е по-височка с повечко ехстри свиркай П.П задължително снимки,цял размер :D и да са скорушни(нови)снимките На снимката от аватара несъм аз брат ми е,ама е по красив от двамата за това съм сложил негова снимка
      там в Амстердам намаше ли едни високи като кобили холадки или сичко българско и родно - любя, тача и милея
      Има ама нейскат да се возят на фиатки Иначе,нашето си е наше,а пък чуждото си е общо
      Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

Айде някой да ме "просветли": като как един ден се обявява като почивен и след това се отработва...? Не го разбирам това!
        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
        http://www.keepfighting.ms

Коментар

На принципа безплатен обяд няма. Просто ти заменят почивния ден - да ти е уж удобно на тебе Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

след 50 дена вижте кой се появи http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=34355 и Пунто продава даже
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Време беше, позатъжихме се.Че и хумор вкарва:
              Bella написа:
              Колата е нов внос от Германия,но от предишният собственик е карана с транзитни номера и с това колата се води нов внос от Италия.
              Бразилското кафе е виетнамско Сега очакваме и една трибуквена колежка
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                Сега очакваме и една трибуквена колежка
                Леле, еле ли? Леле, леле...Преди по новата тв даваха в някъв магазин консерви и на тях етикет: "Русенско варено, внос от Германия" От някакъв друг форум: Къде се намира най-голямото находище на вакуум в Азия?

Коментар

За светлините за мъгла да питам - кога се използват? Някой знае ли ?

Коментар

ogi28b написа:
                    За светлините за мъгла да питам - кога се използват? Някой знае ли ?
                    " ’99 Brava ELX 1.9 JTD Чл. 135. Светлините за мъгла трябва да се включват едновременно с габаритните светлини и да се използват само при намалена видимост поради мъгла, снеговалеж или дъжд. "

Коментар

Благодаря колега. А стъклата защо ми се потят някой знае ли ?

Коментар

ogi28b написа:
                        Щото е Фиат.Ако беше друга марка сега нямаше да ти се потят.

Коментар

ogi28b написа:
                          Ама отвътре или отвън!?Ако е отвън ,пробвай да затегнеш капачката на резервоара...Ако е от вътре ,смени резервната гума...Надявам се да съм бил полезен!
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

аз одавна смених лятната резервна гума със зимна резервна гума. може ли да има нещо общо? Проверих всички предпазители здрави са.забравих да кажа - значи не на фиата, а на опела ми се потят стъклата. и калниците се потят. с ръжда.

Коментар

На моята пък и спада едната гума,някой знае ли защо
                              Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

търся жена за женене
                                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                                X