stan.s написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
u_bo
vital написа:u_bo написа:vital написа:Да попитам случайно някой да има впечатления от ASUS EEE PC 900/1000? Нещо съм се запалил по нещо такова компактно за интернет и лека МS office-ска работа.Освен ДДС имали нещо друго да се добави? И как стои въпроса с втора батерия, калъфче(не чанта) и друга периферийка? Мерси
а за опции - ми най-отдолу са описани
, на линка имам предвид
Коментар
-
DogForLife написа:stan.s написа:Знаете ли кое е това нещо,което може да направи от един 100% мъж обратен когато си пойскаХа сега де :D
иххихи тва май е за темата задачки - закачки. Да не е знак минус?Дъгата?Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
u_bo написа:...нема друго само ДДСа за опции - ми най-отдолу са описани
, на линка имам предвид
Коментар
-
Колеги,дават ми 5хил. за моята мареа.Нямах намерения да я продавам,но един съсед изкочи с оферта.Сега съм малко объркан.Август си я докарахме от Холандия и ни легна 6-хил. как да я дам за 5-хил.Обаче пък жената тая не може да я вкарва в гаража и постоянно ми натягва защо съм продал бравата и т.н.(гаража е подземен и коридора е малко тесен).Аз не намирам никъква разлика но според нея таблото на мареятя било по-високо и неможела да вижда добреТа както и да е това ми се струва добра възможност да я сменя с някоя по-мялка(стило)или(алфа147).Имам ли реялен шанс да и взема 6-хил.или да почвам яко пазарене и докъдето стигнем
2000;1.9jtd-elx;радио+ченжер;нови гими;теглич;абе колата е супер,не е вземана за джамбазлък.
Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
stan.s написа:Колеги,дават ми 5хил. за моята мареа.Нямах намерения да я продавам,но един съсед изкочи с оферта.Сега съм малко объркан.Август си я докарахме от Холандия и ни легна 6-хил. как да я дам за 5-хил.Обаче пък жената тая не може да я вкарва в гаража и постоянно ми натягва защо съм продал бравата и т.н.(гаража е подземен и коридора е малко тесен).Аз не намирам никъква разлика но според нея таблото на мареятя било по-високо и неможела да вижда добреТа както и да е това ми се струва добра възможност да я сменя с някоя по-мялка(стило)или(алфа147).Имам ли реялен шанс да и взема 6-хил.или да почвам яко пазарене и докъдето стигнем
2000;1.9jtd-elx;радио+ченжер;нови гими;теглич;абе колата е супер,не е вземана за джамбазлък.
направо не ви знам как се навивате да продавате подобни коли за такива пари...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:stan.s написа:Колеги,дават ми 5хил. за моята мареа.Нямах намерения да я продавам,но един съсед изкочи с оферта.Сега съм малко объркан.Август си я докарахме от Холандия и ни легна 6-хил. как да я дам за 5-хил.Обаче пък жената тая не може да я вкарва в гаража и постоянно ми натягва защо съм продал бравата и т.н.(гаража е подземен и коридора е малко тесен).Аз не намирам никъква разлика но според нея таблото на мареятя било по-високо и неможела да вижда добреТа както и да е това ми се струва добра възможност да я сменя с някоя по-мялка(стило)или(алфа147).Имам ли реялен шанс да и взема 6-хил.или да почвам яко пазарене и докъдето стигнем
направо не ви знам как се навивате да продавате подобни коли за такива пари...
Коментар
-
Mindzu написа:Жена ти не може ли да си вдигне малко седалката? Или поне да поизправи облегалката и ще вижда. Да пите мене как става номера с вижданетоНещо извън темата (тя нали е спам и ...). Някой знае ли форум за зимни спортове (по специално ски/сноуборд)?
или трябва лично да те пита
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар