stan.s написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
u_bo
vital написа:u_bo написа:vital написа:Да попитам случайно някой да има впечатления от ASUS EEE PC 900/1000? Нещо съм се запалил по нещо такова компактно за интернет и лека МS office-ска работа.
Коментар
-
DogForLife написа:stan.s написа:Знаете ли кое е това нещо,което може да направи от един 100% мъж обратен когато си пойска Ха сега де :Dиххихи тва май е за темата задачки - закачки. Да не е знак минус?Дъгата?Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
u_bo написа:...нема друго само ДДС а за опции - ми най-отдолу са описани , на линка имам предвид
Коментар
-
Колеги,дават ми 5хил. за моята мареа.Нямах намерения да я продавам,но един съсед изкочи с оферта.Сега съм малко объркан.Август си я докарахме от Холандия и ни легна 6-хил. как да я дам за 5-хил.Обаче пък жената тая не може да я вкарва в гаража и постоянно ми натягва защо съм продал бравата и т.н.(гаража е подземен и коридора е малко тесен).Аз не намирам никъква разлика но според нея таблото на мареятя било по-високо и неможела да вижда добре Та както и да е това ми се струва добра възможност да я сменя с някоя по-мялка(стило)или(алфа147).Имам ли реялен шанс да и взема 6-хил.или да почвам яко пазарене и докъдето стигнем 2000;1.9jtd-elx;радио+ченжер;нови гими;теглич;абе колата е супер,не е вземана за джамбазлък.Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
stan.s написа:Колеги,дават ми 5хил. за моята мареа.Нямах намерения да я продавам,но един съсед изкочи с оферта.Сега съм малко объркан.Август си я докарахме от Холандия и ни легна 6-хил. как да я дам за 5-хил.Обаче пък жената тая не може да я вкарва в гаража и постоянно ми натягва защо съм продал бравата и т.н.(гаража е подземен и коридора е малко тесен).Аз не намирам никъква разлика но според нея таблото на мареятя било по-високо и неможела да вижда добре Та както и да е това ми се струва добра възможност да я сменя с някоя по-мялка(стило)или(алфа147).Имам ли реялен шанс да и взема 6-хил.или да почвам яко пазарене и докъдето стигнем 2000;1.9jtd-elx;радио+ченжер;нови гими;теглич;абе колата е супер,не е вземана за джамбазлък.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:stan.s написа:Колеги,дават ми 5хил. за моята мареа.Нямах намерения да я продавам,но един съсед изкочи с оферта.Сега съм малко объркан.Август си я докарахме от Холандия и ни легна 6-хил. как да я дам за 5-хил.Обаче пък жената тая не може да я вкарва в гаража и постоянно ми натягва защо съм продал бравата и т.н.(гаража е подземен и коридора е малко тесен).Аз не намирам никъква разлика но според нея таблото на мареятя било по-високо и неможела да вижда добре Та както и да е това ми се струва добра възможност да я сменя с някоя по-мялка(стило)или(алфа147).Имам ли реялен шанс да и взема 6-хил.или да почвам яко пазарене и докъдето стигнем 2000;1.9jtd-elx;радио+ченжер;нови гими;теглич;абе колата е супер,не е вземана за джамбазлък.Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
Mindzu написа:Жена ти не може ли да си вдигне малко седалката? Или поне да поизправи облегалката и ще вижда. Да пите мене как става номера с виждането Нещо извън темата (тя нали е спам и ...). Някой знае ли форум за зимни спортове (по специално ски/сноуборд)?Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар