Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

stan.s написа:
    Знаете ли кое е това нещо,което може да направи от един 100% мъж обратен когато си пойска Ха сега де :D
    кое?
    4 бири и турбината да свири

Коментар

иххихи тва май е за темата задачки - закачки. Да не е знак минус?

Коментар

Дъгата?

Коментар

петък, петък, петък, петък, петък, ПОЧИВКААААААААААААААААААААААА!!!!!!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

vital написа:
            u_bo написа:
            vital написа:
            Да попитам случайно някой да има впечатления от ASUS EEE PC 900/1000? Нещо съм се запалил по нещо такова компактно за интернет и лека МS office-ска работа.
            по-добре еhttp://www.it4profit.com/ecatalog/us...=&MNF=170111в момента има налично само тея с 160 ГБ диск и лиценцен джам , което си е предимство.
            Това ме заинтригува Освен ДДС имали нещо друго да се добави? И как стои въпроса с втора батерия, калъфче(не чанта) и друга периферийка? Мерси
            нема друго само ДДС а за опции - ми най-отдолу са описани , на линка имам предвид

Коментар

DogForLife написа:
              stan.s написа:
              Знаете ли кое е това нещо,което може да направи от един 100% мъж обратен когато си пойска Ха сега де :D
              кое?
              иххихи тва май е за темата задачки - закачки. Да не е знак минус?
              Дъгата?
              Комарът колеги,винаги може да проникне в теб :D
              Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

Disturbed, Static X, Slipknot - Plug.mp3

Коментар

u_bo написа:
                  ...нема друго само ДДС а за опции - ми най-отдолу са описани , на линка имам предвид
                  Мерси, аз попаднах в един магазин на http://umpc-bg.com/node/79 и ме изкефи много(10", 160gb WinXP). Само ще изчакам коледните намаления.Благодаря за консултацията

Коментар

Току що в София беше усетено земетресение!Не усетено ами здравата си разклати...

Коментар

Колеги,дават ми 5хил. за моята мареа.Нямах намерения да я продавам,но един съсед изкочи с оферта.Сега съм малко объркан.Август си я докарахме от Холандия и ни легна 6-хил. как да я дам за 5-хил.Обаче пък жената тая не може да я вкарва в гаража и постоянно ми натягва защо съм продал бравата и т.н.(гаража е подземен и коридора е малко тесен).Аз не намирам никъква разлика но според нея таблото на мареятя било по-високо и неможела да вижда добре Та както и да е това ми се струва добра възможност да я сменя с някоя по-мялка(стило)или(алфа147).Имам ли реялен шанс да и взема 6-хил.или да почвам яко пазарене и докъдето стигнем 2000;1.9jtd-elx;радио+ченжер;нови гими;теглич;абе колата е супер,не е вземана за джамбазлък.
                      Прикачени файлове

Коментар

stan.s написа:
                        Колеги,дават ми 5хил. за моята мареа.Нямах намерения да я продавам,но един съсед изкочи с оферта.Сега съм малко объркан.Август си я докарахме от Холандия и ни легна 6-хил. как да я дам за 5-хил.Обаче пък жената тая не може да я вкарва в гаража и постоянно ми натягва защо съм продал бравата и т.н.(гаража е подземен и коридора е малко тесен).Аз не намирам никъква разлика но според нея таблото на мареятя било по-високо и неможела да вижда добре Та както и да е това ми се струва добра възможност да я сменя с някоя по-мялка(стило)или(алфа147).Имам ли реялен шанс да и взема 6-хил.или да почвам яко пазарене и докъдето стигнем 2000;1.9jtd-elx;радио+ченжер;нови гими;теглич;абе колата е супер,не е вземана за джамбазлък.
                        колега прощавай много ама...аз за 5000лв бих му позволил да натисне два пъти бибитката на тази кола. направо не ви знам как се навивате да продавате подобни коли за такива пари...

Коментар

kiselo написа:
                          stan.s написа:
                          колега прощавай много ама...аз за 5000лв бих му позволил да натисне два пъти бибитката на тази кола. направо не ви знам как се навивате да продавате подобни коли за такива пари...
                          Хеи много се радвам,че има хора по това време в форума. :D Аз нямам намерение все още да я дам за тия пари.Просто ми трябваше малко подкрепа и май я получих :D

Коментар

Жена ти не може ли да си вдигне малко седалката? Или поне да поизправи облегалката и ще вижда. Да пите мене как става номера с виждането Нещо извън темата (тя нали е спам и ...). Някой знае ли форум за зимни спортове (по специално ски/сноуборд)?

Коментар

Mindzu написа:
                              Жена ти не може ли да си вдигне малко седалката? Или поне да поизправи облегалката и ще вижда. Да пите мене как става номера с виждането Нещо извън темата (тя нали е спам и ...). Някой знае ли форум за зимни спортове (по специално ски/сноуборд)?
                              Ами и аз това и казвам ,ама кът си е втълпила :D Кажи да видим как става тоя номер или трябва лично да те пита

Коментар

Много ти е хубава Мареата
                                ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

Working...
                                X