Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой да ползва случайно ЕДИМАКС безжичен рутер? Днес си купих и ( с леееки затруднения ) вече си имам безжичен интернет. Обаче не ми се иска половината улица да се накачули, та се муча да огранича достъпа. Как обаче? Нещо не успявам, или ако успея ограничавам даже и себе си Това при филтрирането по МАК адрес. Някакви идеи?
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
      Някой да ползва случайно ЕДИМАКС безжичен рутер? Днес си купих и ( с леееки затруднения ) вече си имам безжичен интернет. Обаче не ми се иска половината улица да се накачули, та се муча да огранича достъпа. Как обаче? Нещо не успявам, или ако успея ограничавам даже и себе си Това при филтрирането по МАК адрес. Някакви идеи?
      аз ползвам ( и не само )я кажи си модела?иначе :general setupwirelesssecurity settingsизбери wpa2 passphraseи шибни неква гадна парола поне 8 символаама ДА Е ГАДНА !!!а, да не ти се побърка бозата , след рестарта на рутера може да му смениш SSID и после вече може да се вържешпо радиото, стига да не си забравил вече гадната парола п.с. що не пуснеш нова тема с тоя въпрос?гарантирам че до 1 час ще е поне 3 страници ухахахахахахахахаха

Коментар

чети тук на нашенски и подробно >> http://www.dimodi.com/?open=140иначе на английски, накратко:* Turn off broadcasting of your SSID.* Change the default settings of your router’s Web-based administration. * Enable WEP or WPA encryption.* Allow access based on MAC address.
        Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
        Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

u_bo написа:
          Lane Staley написа:
          аз ползвам ( и не само )я кажи си модела?иначе :general setupwirelesssecurity settingsизбери wpa2 passphraseи шибни неква гадна парола поне 8 символаама ДА Е ГАДНА !!!а, да не ти се побърка бозата , след рестарта на рутера може да му смениш SSID и после вече може да се вържешпо радиото, стига да не си забравил вече гадната парола п.с. що не пуснеш нова тема с тоя въпрос?гарантирам че до 1 час ще е поне 3 страници ухахахахахахахахаха
          Много благодаря, сега ще пробвам.Моделът е BR6204 WgАз наистина имам навик да забравям пароли - онези от Ефактура сигурно вече са се побъркали с мен Обикновено всяко мое влизане там е предхождано от клик върх "Забравена парола"

Коментар

паролата препоръчително си я запиши някъде, в текстово файлче. а можеш да си я генерираш достатъчно гадна тук >> http://www.pctools.com/guides/password/
            Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
            Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

u_bo написа:
              vital написа:
              Да попитам случайно някой да има впечатления от ASUS EEE PC 900/1000? Нещо съм се запалил по нещо такова компактно за интернет и лека МS office-ска работа.
              по-добре еhttp://www.it4profit.com/ecatalog/us...=&MNF=170111в момента има налично само тея с 160 ГБ диск и лиценцен джам , което си е предимство.
              Това ме заинтригува Освен ДДС имали нещо друго да се добави? И как стои въпроса с втора батерия, калъфче(не чанта) и друга периферийка? Мерси

Коментар

Нещо не успявам. Пак се получава пълен блокаж - дори не ми иска парола, а директно казва, че настройките ми не били за тази мрежа. За МОЯТА си мрежа Добре че е кабела, та да махна паролата. И при двата опита все същото.Явно днес ще пускам гювеч - който се закачи, закачи се

Коментар

Lane Staley написа:
                  Нещо не успявам. Пак се получава пълен блокаж - дори не ми иска парола, а директно казва, че настройките ми не били за тази мрежа. За МОЯТА си мрежа Добре че е кабела, та да махна паролата. И при двата опита все същото.Явно днес ще пускам гювеч - който се закачи, закачи се
                  Дай някви кординати,ако някой закъса със нета Моя ми го заключиха в офиса на инт.доставчика,щото и аз неги разбирах много тия работи.
                  Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

ах мааму...на 31.12 съм на бачкане...мноооооооо гаднуууу...ако на някой му остане един свободен стол за банкет да вика че накрая може и сам да празнувам
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Отпаднало предложението младите шофьори да не карат след 23:00ч и да карат с 10км/ч по-малко от ограничението!!!

Коментар

coolboby написа:
                        Отпаднало предложението младите шофьори да не карат след 23:00ч и да карат с 10км/ч по-малко от ограничението!!!
                        Да ама е прието да не можеш да возиш лица до 18 без придружител и се обсъжда да се дават 25 точнки...Млад шофьор-до 25 години с една година стаж...

Коментар

Еми така и трябва , точно когато няма коли не трябва да карам така ли ?Имам книжка от няма и два месеца и си карам с 50 из София.Заради 3-4 човека дето карат пили и се трепат , защо трябва аз да не мога да се прибера като бял човек с колата си.Пълно е с идиоти , вчера един камион ми отне предимството въпреки , че имаше знак СТОП дори не спря... и добре , че карах с 40 , че иначе....

Коментар

Знаете ли кое е това нещо,което може да направи от един 100% мъж обратен когато си пойска Ха сега де :D
                            Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

Lane Staley написа:
                              не си прочел внимателно написаното от менСЛЕД като сложиш паролата - няма да можеш да се вържеш по радио,тогава по кабела влизаш и сменяш SSIDнатискаш APPLYи вече може да пробваш и да се свържеш към мрежата с новото име - по радиото.

Коментар

u_bo написа:
                                Lane Staley написа:
                                не си прочел внимателно написаното от менСЛЕД като сложиш паролата - няма да можеш да се вържеш по радио,тогава по кабела влизаш и сменяш SSIDнатискаш APPLYи вече може да пробваш и да се свържеш към мрежата с новото име - по радиото.
                                Да, аз това се опитах, но нещо не стана. Реших въпроса по соломоновски - донесох рутера и лаптопа на системния администартор тук, на работа и сега вече ИМАМ ИНТЕРНЕТ В КЕНЕФА Ех, ако можеше Cris-чо да разбере кефа да имаш вътрешна тоалетна :D

Коментар

Working...
                                X