Някой да ползва случайно ЕДИМАКС безжичен рутер? Днес си купих и ( с леееки затруднения ) вече си имам безжичен интернет. Обаче не ми се иска половината улица да се накачули, та се муча да огранича достъпа. Как обаче? Нещо не успявам, или ако успея ограничавам даже и себе си Това при филтрирането по МАК адрес. Някакви идеи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
u_bo
Lane Staley написа:Някой да ползва случайно ЕДИМАКС безжичен рутер? Днес си купих и ( с леееки затруднения ) вече си имам безжичен интернет. Обаче не ми се иска половината улица да се накачули, та се муча да огранича достъпа. Как обаче? Нещо не успявам, или ако успея ограничавам даже и себе си Това при филтрирането по МАК адрес. Някакви идеи?
Коментар
-
чети тук на нашенски и подробно >> http://www.dimodi.com/?open=140иначе на английски, накратко:* Turn off broadcasting of your SSID.* Change the default settings of your router’s Web-based administration. * Enable WEP or WPA encryption.* Allow access based on MAC address.Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
u_bo написа:Lane Staley написа:Някой да ползва случайно ЕДИМАКС безжичен рутер? Днес си купих и ( с леееки затруднения ) вече си имам безжичен интернет. Обаче не ми се иска половината улица да се накачули, та се муча да огранича достъпа. Как обаче? Нещо не успявам, или ако успея ограничавам даже и себе си Това при филтрирането по МАК адрес. Някакви идеи?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
паролата препоръчително си я запиши някъде, в текстово файлче. а можеш да си я генерираш достатъчно гадна тук >> http://www.pctools.com/guides/password/Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
u_bo написа:vital написа:Да попитам случайно някой да има впечатления от ASUS EEE PC 900/1000? Нещо съм се запалил по нещо такова компактно за интернет и лека МS office-ска работа.
Коментар
-
Нещо не успявам. Пак се получава пълен блокаж - дори не ми иска парола, а директно казва, че настройките ми не били за тази мрежа. За МОЯТА си мрежа Добре че е кабела, та да махна паролата. И при двата опита все същото.Явно днес ще пускам гювеч - който се закачи, закачи сеlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Нещо не успявам. Пак се получава пълен блокаж - дори не ми иска парола, а директно казва, че настройките ми не били за тази мрежа. За МОЯТА си мрежа Добре че е кабела, та да махна паролата. И при двата опита все същото.Явно днес ще пускам гювеч - който се закачи, закачи сеMarea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
Еми така и трябва , точно когато няма коли не трябва да карам така ли ?Имам книжка от няма и два месеца и си карам с 50 из София.Заради 3-4 човека дето карат пили и се трепат , защо трябва аз да не мога да се прибера като бял човек с колата си.Пълно е с идиоти , вчера един камион ми отне предимството въпреки , че имаше знак СТОП дори не спря... и добре , че карах с 40 , че иначе....
Коментар
-
u_bo
Lane Staley написа:Нещо не успявам. Пак се получава пълен блокаж - дори не ми иска парола, а директно казва, че настройките ми не били за тази мрежа. За МОЯТА си мрежа Добре че е кабела, та да махна паролата. И при двата опита все същото.Явно днес ще пускам гювеч - който се закачи, закачи се
Коментар
-
u_bo написа:Lane Staley написа:Нещо не успявам. Пак се получава пълен блокаж - дори не ми иска парола, а директно казва, че настройките ми не били за тази мрежа. За МОЯТА си мрежа Добре че е кабела, та да махна паролата. И при двата опита все същото.Явно днес ще пускам гювеч - който се закачи, закачи сеlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар