В голф2 им едно специфично тракане: точно под шофьорската седалка малко в ляво,точно до вертикалната колонка. Това го знаят само карали голф2, без значение каква е модификацията на мотора. Проблема се появява след 87година и до сега от VW не знаят от какво се проявява този хименно звук. Има много въпроси на възмутени клиенти,но проблема остава нерешен. Аз докато шофирах голф2 1.6D имах странно главоболие,но след като колата изчезна яко дим...си спрях хаповете.п.п. не е нужно да си трошим колите за тоя дето духа,по-лесният вариант е да мислим, като ги вкарваме ония тикви вътре в парламента с гласа си!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
В голф2 им едно специфично тракане: точно под шофьорската седалка малко в ляво,точно до вертикалната колонка. Това го знаят само карали голф2, без значение каква е модификацията на мотора. Проблема се появява след 87година и до сега от VW не знаят от какво се проявява този хименно звук. Има много въпроси на възмутени клиенти,но проблема остава нерешен. Аз докато шофирах голф2 1.6D имах странно главоболие,но след като колата изчезна яко дим...си спрях хаповете.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Баща ми ми е разправял за един номер, който са правели като малки: при коли с метални тасове. Отварят таса,пускат една гайка и затварят...следвало голяма дрънканица и съответно суетене...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
bubachko
Jimy написа:Баща ми ми е разправял за един номер, който са правели като малки: при коли с метални тасове. Отварят таса,пускат една гайка и затварят...следвало голяма дрънканица и съответно суетене...
Коментар
-
u_bo
ogi28b написа:Абе защо закъсняват темите за изпотяване на стъклата?? Може би трябва да падне първия дъжд и ще се почне?
Коментар
-
Имам проблем, който не мога да разреша. Сутрин ми се потят стъклата, ама отвън. Кво правим сега? Сменил съм термостат, радиатора на двигателя, радиатора на парното, профилактично смених и гарнитурата на главата, обаче не се оправя. Завъртях и зимните гуми с летни, но все тая.Моля помогнете! Дали да не почна да зареждам от друга бензиностанция?
Коментар
-
Airfan написа:Имам проблем, който не мога да разреша. Сутрин ми се потят стъклата, ама отвън. Кво правим сега? Сменил съм термостат, радиатора на двигателя, радиатора на парното, профилактично смених и гарнитурата на главата, обаче не се оправя. Завъртях и зимните гуми с летни, но все тая.Моля помогнете! Дали да не почна да зареждам от друга бензиностанция?
Коментар
-
Airfan написа:Имам проблем, който не мога да разреша. Сутрин ми се потят стъклата, ама отвън. Кво правим сега? Сменил съм термостат, радиатора на двигателя, радиатора на парното, профилактично смених и гарнитурата на главата, обаче не се оправя. Завъртях и зимните гуми с летни, но все тая.Моля помогнете! Дали да не почна да зареждам от друга бензиностанция?
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:tomazo написа:Драгиии колеги пловдивчаниии да знаете ,че другият път като отида на разходка до филибетоо такова задръстване ше ви направя,баш в час пик ще си карам с 20 като на парад и на всяко кръгово ще спирам и ще си вадя картата да разглеждамфиатче Браво 2.0
Коментар
-
u_bo написа:ogi28b написа:Абе защо закъсняват темите за изпотяване на стъклата?? Може би трябва да падне първия дъжд и ще се почне?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар