Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В голф2 им едно специфично тракане: точно под шофьорската седалка малко в ляво,точно до вертикалната колонка. Това го знаят само карали голф2, без значение каква е модификацията на мотора. Проблема се появява след 87година и до сега от VW не знаят от какво се проявява този хименно звук. Има много въпроси на възмутени клиенти,но проблема остава нерешен. Аз докато шофирах голф2 1.6D имах странно главоболие,но след като колата изчезна яко дим...си спрях хаповете.п.п. не е нужно да си трошим колите за тоя дето духа,по-лесният вариант е да мислим, като ги вкарваме ония тикви вътре в парламента с гласа си!
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

Коментар

В голф2 им едно специфично тракане: точно под шофьорската седалка малко в ляво,точно до вертикалната колонка. Това го знаят само карали голф2, без значение каква е модификацията на мотора. Проблема се появява след 87година и до сега от VW не знаят от какво се проявява този хименно звук. Има много въпроси на възмутени клиенти,но проблема остава нерешен. Аз докато шофирах голф2 1.6D имах странно главоболие,но след като колата изчезна яко дим...си спрях хаповете.
      твоя пост ми напомни за една история, събрана като бисер от автофоруми..."Момчета от Пловдивско купуват нов руски лекотоварен автомобил ГАЗель, за да развозват домати и краставици от оранжерията си. Добре ама още през първите няколко дни експлоатация установяват, че нещо в каросерията чука - метал върху метал. Неколкократно изпразват всичко отзад, включително се вадят резервни гуми инструменти, проверява се за нещо забравено по ъглите и под черджетата - НИЩО - щом автомобилът потегли и се друсне някъде, почукването започва! Накрая един ден им писва, намират няколко часа свободно време, тиха полянка и един чифт медицински слушалки и докато двама от тях леко разклащат на ръка, то третия лази със слушалките по пода на товарното отделение, за да локализира почукването. След 30-40 минути местоположението на източника на звука е определено с точност до около 15 сантиметра и се оказва ВЪТРЕ в централната, поддържаща каросерията греда (забл.: тая греда представлява профил с приблизително квадратно сечение, образуват от заварката на два други П-образни профила, със страна около 15см). Маркират мястото, връщат се в гаража, вадят ъглошлайф и изрязват едно парче от гредата, колкото да надзърнат вътре. Когато парчето пада, точно насреща му се оказва една гайка - М24 - закрепена на края на къса (към 10-12см) верижка, а другия край на верижката пък е прикапан с лека заварка, къде средата на горната стена на съставната греда. На верижката виси и пластмасов маркер, от тия, дето се слагат по ел-инсталациите и се надписват с неизмиваем туш. На този също има надпис. Прочитат го: Молодец! Нашел! Юнак! Откри я!"
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Щом става въпрос за руско отроче не бих се учудил и да е истинска историята.

Коментар

Баща ми ми е разправял за един номер, който са правели като малки: при коли с метални тасове. Отварят таса,пускат една гайка и затварят...следвало голяма дрънканица и съответно суетене...
          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
            Баща ми ми е разправял за един номер, който са правели като малки: при коли с метални тасове. Отварят таса,пускат една гайка и затварят...следвало голяма дрънканица и съответно суетене...
            а бруталния вариант е с няколко дребни съчми в успуха, ма да могат да влезнат с гърнето... Лудница!

Коментар

Абе защо закъсняват темите за изпотяване на стъклата?? Може би трябва да падне първия дъжд и ще се почне?

Коментар

ogi28b написа:
                Абе защо закъсняват темите за изпотяване на стъклата?? Може би трябва да падне първия дъжд и ще се почне?
                ааа има , има , с много и все интересни нови съвети ама , който не ползва търсачката... да открива топлия антифриз

Коментар

Имам проблем, който не мога да разреша. Сутрин ми се потят стъклата, ама отвън. Кво правим сега? Сменил съм термостат, радиатора на двигателя, радиатора на парното, профилактично смених и гарнитурата на главата, обаче не се оправя. Завъртях и зимните гуми с летни, но все тая.Моля помогнете! Дали да не почна да зареждам от друга бензиностанция?

Коментар

Airfan написа:
                    Имам проблем, който не мога да разреша. Сутрин ми се потят стъклата, ама отвън. Кво правим сега? Сменил съм термостат, радиатора на двигателя, радиатора на парното, профилактично смених и гарнитурата на главата, обаче не се оправя. Завъртях и зимните гуми с летни, но все тая.Моля помогнете! Дали да не почна да зареждам от друга бензиностанция?
                    Я най-добре ги мани тия фиати и си вземи някое гоУфче, няма да имаш проблеми
                    Fiat Marea 1.8i 16V
                    Fiat Tipo 1.4i 8V
                    Fiat Punto 1.6i 8V
                    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Airfan написа:
                      Земи си кабрио нема вътре-вън се едно
                      brava 1.6_v16 elx

Коментар

Вижте на какво попаднах наскоро
                        Прикачени файлове
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Драгиии колеги пловдивчаниии да знаете ,че другият път като отида на разходка до филибетоо такова задръстване ше ви направя,баш в час пик ще си карам с 20 като на парад и на всяко кръгово ще спирам и ще си вадя картата да разглеждам
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
                              tomazo написа:
                              Драгиии колеги пловдивчаниии да знаете ,че другият път като отида на разходка до филибетоо такова задръстване ше ви направя,баш в час пик ще си карам с 20 като на парад и на всяко кръгово ще спирам и ще си вадя картата да разглеждам
                              Мисля, че за такова нещо трябва да си по толерантен, и да не се заканваш да си го връщаш. На всеки се случва да отиде на непознато място. Не така стои обаче въпроса с тези които най, нагло и безочливо нарушават всички правили мислейки си че тези които чакат по светофарите са овце и те могат да минат по лента която е за друга посока от тази в която ще продължат само за да изпреварят колоната от чакащи автомобили.Мисли си каквото искаш това беше лично мнение. След като си от Люлин би трябвало да си се нагледал на такива изпълнения на последния светофар преди тунела на Тодор Александров. Ах как искам да сложат камери на такива кръстовища.ПС ама не само да сложат камери ами и да взимат книжки доживотно.
                              това беше по-скоро ирония и майтап просто днес бях свидетел ,на подобна гледка на средата на кръстовището с разпъната карта пловдивска регистрация ,и после на 4-ти километър пак подобна майна (да ме извиняват колегите от Пловдив ,ама днес явно не ми върви с тях ) почти напреко на пътя спрял и се чуди накъде да фане .Тия неща се мислят и правят много по -рано ,малко акъл се иска .ААаа в Люлин не спирам на никви сфетофари аз грехота е :D
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

u_bo написа:
                                ogi28b написа:
                                ааа има , има , с много и все интересни нови съвети ама , който не ползва търсачката... да открива топлия антифриз
                                Аз пък не пия антифриз - не съм му намерил мезето още!
                                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Working...
                                X