Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

То твоето ракиено време е ясно колко е....
    Octavia RS
    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Мммммммм........... и шо ке прайм ся без наденица?
      N.Y. State of Mind

Коментар

Колеги, една приятелка си купи кола преди два дена и сега има проблемите на Ивалена. Приятелката ми се казва Ивалена. Съвпадение ли е, или случайност?

Коментар

ogi28b написа:
          Колеги, една приятелка си купи кола преди два дена и сега има проблемите на Ивалена. Приятелката ми се казва Ивалена. Съвпадение ли е, или случайност?
          Ми ако проблема е с Фиат ,то може би наистина има провидение...В такъв случай избягвайте дами с такова име...

Коментар

Няма нищо случайно...
            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
            http://www.keepfighting.ms

Коментар

И обратното - ако се казваш Ивалена, дали си обречен да имаш проблеми с фиатката? Колежке Ивалена, мъйтапя са, да ни съ засегнити? Номинирам темата на Ивалена за ТЕМА НА ГОДИНАТА!

Коментар

Ама ти пак не каза,е или не е Фиат колата на твоята позната?

Коментар

:D Не се казвам Ивалена, така се пиша във форума, съжалявам за приятелката ти, дано и проблемът не е същия... Тема на годината... Когато си купувах колата изобщо си нямах на идея, че с нея ще постигна такива успехи
                  Fiat Bravo 1.6 16V '97г.

Коментар

ivalena написа:
                    :D Не се казвам Ивалена, така се пиша във форума, съжалявам за приятелката ти, дано и проблемът не е същия... Тема на годината... Когато си купувах колата изобщо си нямах на идея, че с нея ще постигна такива успехи
                    Не бързай още да благодариш за наградата,още имаш само номинация,темата на Ники е силна конкуренция... :D

Коментар

Темата на ники също е култова. И оная - софиянци срещу софиянци (или защо има такива задръствания, или нещо от сорта, както се казваше в началото. )Нямам приятелка Ивалена. Тя не си е купувала кола. Колата не е ФИАТ. Няма проблеми засега. Всичко беше едно отклонение от тази сериозна тема.

Коментар

абе що не спите?

Коментар

А ти що не спиш?

Коментар

пиша си с 1 по скайпа

Коментар

ogi28b написа:
                              пиша си с 1 по скайпа
                              Не очаквах да ми отговориш в интерес на истината! Но така и така,аз играя Vice city(представете си) ,защото утре нямам ранно ставане.Превъртал съм я много отдавна и сега си я припомням,култова игра.ПП Един и или една?

Коментар

надявам се да е една Само искам да ви насоча към разговора:[00:50:50] Огнян Александров каза: как според теб се отразява световната финансова криза в/у износа на цейлонски чай от шри ланка за великобритания, и какви биха били евентуалните дългосрочни последици от това?[00:51:11] Огнян Александров каза: (dance)[00:51:17] софия каза: ama ti seriozno li me pita6[00:51:22] софия каза: ami ot kade da znam

Коментар

Working...
                                X