avvasilev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Петте грешки на човечеството...ГоУф от едно до пет ... скоро ще станат шест грешки!!! А колкото до Бравото - няма място за сравнение между него и онова сивото!!!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
sugarboy написа:Е, в интерес на истината петцата не е вече толкоз грозна. За разлика от предшествениците си, които имат съвършените пропорции на сандък. Някой ако ми подарява нова петица, бих се прежалил.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Аз също само за това мисля...не съм го сменял от както съм купил колата. Бургазлията ми се кълнеше че го е сменил. Аз го питах няколко пъти,даже след като пихме кафе у тях с баща му и майка му...аз им дадох парите и те съответно ключовете и го питах пак:сега като е платено и всичко е приключило,демек няма връщане назад кажи сменен ли е ремъка...??? Отговора беше да. Аве лудница са тзи ремаци...голяма параноя!п.п. Ама Маса нещо се е активирал,дано успее този път!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Известно време в Пазарджик ще дишаме спокойно. Общината прекрати едностранно договора с фирмата, която ни осигуряваше от около 2 месеца новата "придобивка" на града - паяк . Оказа се, че и двете МПС, изпълняващи ролата на паяк, не са преминали ГТП и нямат сключена застраховка "ГО", с което от фирмата се изложиха като кифладжии, за радост на всички шофьори в града. Проверката е по сигнал на депутат, чиято кола е отнесена от паяка. А фирмата-"паяк" имаше всички предпоставки добре да се нагуши: в доста широкия център на града наслагаха навсякъде знаци "Спирането забранено", с което от общината "решиха" проблема с паркирането, който сами създадоха. Защото такъв проблем в Пазарджик нямаше преди да накичат града със знаци и оставиха "паяка" да отнася коли на воля. Макар че е за кратко, искрено се радвам на това, което се случи.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Сънувах, че късам ангренажен ремък. Без майтап. Така е, автомобилните фенове сънуваме само истински автомобилни сънища . Не съм суеверен, но нещо не искам да паля колата точно днес.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Споделените сънища не са на хубаво...така съм чувал. В София колко струва средния дюнер, защото тук в Пловдив от няколко дни с по 10стиники ги дигат и в момента са 2,70лв. ?!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар