Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

avvasilev написа:
    Тази снимка трябва да се публикува на голям билборд в центъра на Перник!!!
    Ама то от таз снимка не е ясно, аджеба, дали Гоуфа изпреварва Бравото или обратно... Щото нали дясната лента е за бавно-движещи се, пък лявата - за летящите... П.П. Ся кат са загледах... те май карат на обратно, т.е. всеки си е на мястото, ку ма разбирате

Коментар

avvasilev написа:
      Тази снимка трябва да се публикува на голям билборд в центъра на Перник...
      Няма смисъл, там еволюцията на автомобилната индустрия спира до Голф 3.
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Петте грешки на човечеството...ГоУф от едно до пет ... скоро ще станат шест грешки!!! А колкото до Бравото - няма място за сравнение между него и онова сивото!!!
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Е, в интерес на истината петцата не е вече толкоз грозна. За разлика от предшествениците си, които имат съвършените пропорции на сандък. Някой ако ми подарява нова петица, бих се прежалил.
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
            Е, в интерес на истината петцата не е вече толкоз грозна. За разлика от предшествениците си, които имат съвършените пропорции на сандък. Някой ако ми подарява нова петица, бих се прежалил.
            Е и аз да си призная бих я взел...после продажба и закупуване на някой хубав Фиат!!!
            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

sugarboy написа:
              ... за да я продадеш, и да си купиш Алфа 159, нали

Коментар

Сънувах, че късам ангренажен ремък. Без майтап. Така е, автомобилните фенове сънуваме само истински автомобилни сънища :D . Не съм суеверен, но нещо не искам да паля колата точно днес.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз също само за това мисля...не съм го сменял от както съм купил колата. Бургазлията ми се кълнеше че го е сменил. Аз го питах няколко пъти,даже след като пихме кафе у тях с баща му и майка му...аз им дадох парите и те съответно ключовете и го питах пак:сега като е платено и всичко е приключило,демек няма връщане назад кажи сменен ли е ремъка...??? Отговора беше да. Аве лудница са тзи ремаци...голяма параноя!п.п. Ама Маса нещо се е активирал,дано успее този път!
                  Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                  Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                  http://www.keepfighting.ms

Коментар

Дано да успее да завърши ли ?Ето оферта от ICQ:422741563 (21:36:08 27/09/200Качественный СПАМ по ICQ:- на русском и английском языках!!!- доступные цены:100 тысяч получателей - 2 $;500 тысяч получателей - 5$;1 миллион получателей - 10$.70% стоимости заказа оплачивается сразу !!!

Коментар

Известно време в Пазарджик ще дишаме спокойно. Общината прекрати едностранно договора с фирмата, която ни осигуряваше от около 2 месеца новата "придобивка" на града - паяк . Оказа се, че и двете МПС, изпълняващи ролата на паяк, не са преминали ГТП и нямат сключена застраховка "ГО", с което от фирмата се изложиха като кифладжии, за радост на всички шофьори в града. Проверката е по сигнал на депутат, чиято кола е отнесена от паяка. А фирмата-"паяк" имаше всички предпоставки добре да се нагуши: в доста широкия център на града наслагаха навсякъде знаци "Спирането забранено", с което от общината "решиха" проблема с паркирането, който сами създадоха. Защото такъв проблем в Пазарджик нямаше преди да накичат града със знаци и оставиха "паяка" да отнася коли на воля. Макар че е за кратко, искрено се радвам на това, което се случи.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ако една е тема е кръстена Офтопик, какво трябва да пише в нея, за да си по темата?Ако искаш да се провалиш, и успееш, какво всъщност си постигнал?

Коментар

от близо 10 000 човека ....
                          Прикачени файлове

Коментар

Повечето хора не са си написали рожденните дати! Ама пък за сметка на това, тази седмица половината ръководство на форума имаше рожден ден!

Коментар

Сънувах, че късам ангренажен ремък. Без майтап. Така е, автомобилните фенове сънуваме само истински автомобилни сънища . Не съм суеверен, но нещо не искам да паля колата точно днес.
                              аз пък в събота срещу неделя сънувах, че са ми откраднали пунтото... и сънувайки се псувам - на хубаво си мислеше преди 2 седмици да направиш каско + кражба - ти не - за 1 пунто че и каско...
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Споделените сънища не са на хубаво...така съм чувал. В София колко струва средния дюнер, защото тук в Пловдив от няколко дни с по 10стиники ги дигат и в момента са 2,70лв. ?!
                                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                                http://www.keepfighting.ms

Коментар

Working...
                                X