Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikki_sixx написа:
    Ето, днес примерно... бъдещият ми работодател ме изкунди да му работя за 550 лв... а оня мамут от репортажа взима 800 осемстин! На мен ми правиха тестове по английски, фотошоп и разни али-бали все едно ще пращат човек на Марс от НАСА, а оня църул ме удя в земя. Е, надявам се за следващото предложение за работа в Англия, да имам парички за документите и да се махам от тая..."държава".
    Приятелю извинявай ама за 550?Или много обичаш работодателя си или изобщо няма да разчиташ на заплата,защото това си е подигравка.Развитие по темата.Снощи в новините кмета на въпросното село Мокрен обяви,че хората били излъгани!!!!!Защото имало само 200 работни места ,а те очаквали много повече.Днес в Труд същият кмет е на снимка в дружеско и сърдечно ръкостискане с един от"измамниците" а именно PR на американците...Това трябва да е обяви за еталон по тапигьозлък.Неска сем така,утре на обратно -както ни е изгодно.До вчера не са заработвали и минимална неска вече са им малко работните места...

Коментар

Бебето Илиана, което бе изхвърлено в кош за смет в Рудозем през юли, вече е осиновено съобщиха от Регионалната дирекция за социално подпомагане в Смолян.За двумесечното момиченце ще се грижи българско семейство.Илиана бе родена в тоалетна в барче в Рудозем.Майка му е била сервитьорка и след като е родила, продължила да обслужва клиенти.Биологичната майка има и друго дете, но декларира, че се отказва от Илиана. Изоставеното момиченце бе спасено от лекарския екип и бе отглеждано в продължение на седмици в неонатологичното отделение в МБАЛ-Смолян.До завършването на процедурата по осиновяването Илиана ще остане в детския дом в с. Широка лъка. Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

:D

Коментар

Като завивам наляво, лявата ми гума изглежда по-завила от дясната! Като завивам надясно е обратно. Потят ми се стъклата! Имам проблем с климатика, мирише на мухъл. Откраднали си ми ламба сомбата ! Пуши черно като дам гас до дупка! Не ми пръска задната чистачка. С какви гуми карате? Какъв акумулатор да си взема? Помощ!!!! Дограмата ни хлопа!

Коментар

Преди не можех да запаля и се молех Богу да успея...сега не мога да я загася...внимавайте какво си пожелавате,може да се сбъдне!

Коментар

За гарнитура на глава си, термостат, нови валове, сегменти, ризи. Вероятно и хидравликата ти тече. Но основният проблем, който е в основата на всичките ти проблеми е, че ти е спаднала резервната гума.

Коментар

Airfan написа:
                , че ти е спаднала резервната гума.
                Проверено! не е от това! вече обиколих 472 сервиза, и от там ме препратиха в нови 137 за тяхна сметка, половината не са в БГ. Крика ми е оригинален, има ли връзка? Лампичката в жабката ми свети без контакт!Имам тъмно синя риза подарък за РД, ще стане ли. ПП колата е Брава 1.9 ТДИ (турбодизел с имобилайзер)

Коментар

А случайно да имаш секретни болтове на железните джанти?

Коментар

Да! имам и алуминиеви, ама с тях ми мени обороти? Предлагат ми платинено-иридеви, по 350 лева парчето. Да си купя ли ?

Коментар

Налей малко локомотивна нафта, тя е като сироп за кашлица.

Коментар

Много спамих тая вечер и още можех ама нямаше нови постове.Сърдете се на провайдера ми(или на замундата) че си тегля втори ден игра...

Коментар

Ко спамите на човеку у темата бре
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Абе много се дразня някой като се качи при мен, и следва ето такъв разговор: "колко кубика е тва, 1..8" - "1.9" - "ааа, дизел ли е?" - "да" - "ама 1.9 ТДИ ли е?" - тук вече леко ме гонят нервите - "не, казвам, 1.9 JTD" - "ааа турбо дизел ама без интеркулер? " - "има, има", казвам аз - "е значи е като нормалното си ТДИ - турбодизел с интеркулер" - "е не е, това е common rail" - тук вече си представям как през стиснати зъби ще обяснявам какво е CR и ТДИ... следва великият въпрос: "На колко ти се включва турбото?" - " ми , викам, то мойто съм го направил постоянно да е включено" (предпочитам да не навлизам в подробности, и този отговор удовлетворява питащите) - "е аз повечето дизели дето съм ги карал, включва на 2000, един голф 4-ка ТДИ карах, дето...." - тук вече го прекъснах човека, с въпрос "Абе е тая песен сега дето е по радиото, кой я пее, знаеш ли ?....... а те американци ли бяха или англичани.... ( и темата вече е сменена, за мое щастие)Та да питам - защо всеки средно статистически българин мисли, че всички дизели са ТДИ? Това е някаква конспирация...

Коментар

ogi28b написа:
                              Абе много се дразня някой като се качи при мен, и следва ето такъв разговор: "колко кубика е тва, 1..8" - "1.9" - "ааа, дизел ли е?" - "да" - "ама 1.9 ТДИ ли е?" - тук вече леко ме гонят нервите - "не, казвам, 1.9 JTD" - "ааа турбо дизел ама без интеркулер? " - "има, има", казвам аз - "е значи е като нормалното си ТДИ - турбодизел с интеркулер" - "е не е, това е common rail" - тук вече си представям как през стиснати зъби ще обяснявам какво е CR и ТДИ... следва великият въпрос: "На колко ти се включва турбото?" - " ми , викам, то мойто съм го направил постоянно да е включено" (предпочитам да не навлизам в подробности, и този отговор удовлетворява питащите) - "е аз повечето дизели дето съм ги карал, включва на 2000, един голф 4-ка ТДИ карах, дето...." - тук вече го прекъснах човека, с въпрос "Абе е тая песен сега дето е по радиото, кой я пее, знаеш ли ?....... а те американци ли бяха или англичани.... ( и темата вече е сменена, за мое щастие)Та да питам - защо всеки средно статистически българин мисли, че всички дизели са ТДИ? Това е някаква конспирация...
                              Просто трябва да има Турбо Дизел Инжекцион. Ама много влизаш в подробности. Аз обикновено казвам, че май е дизел и не знам нататък. Обикновено следва, че дизелите много кофти, че зимата го оставяш и без него на работа, ама аз пак казвам - дреме ти нали има таксита и рейсове
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Тази снимка трябва да се публикува на голям билборд в центъра на Перник!!!
                                Прикачени файлове
                                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                                X