nikki_sixx написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Бебето Илиана, което бе изхвърлено в кош за смет в Рудозем през юли, вече е осиновено съобщиха от Регионалната дирекция за социално подпомагане в Смолян.За двумесечното момиченце ще се грижи българско семейство.Илиана бе родена в тоалетна в барче в Рудозем.Майка му е била сервитьорка и след като е родила, продължила да обслужва клиенти.Биологичната майка има и друго дете, но декларира, че се отказва от Илиана. Изоставеното момиченце бе спасено от лекарския екип и бе отглеждано в продължение на седмици в неонатологичното отделение в МБАЛ-Смолян.До завършването на процедурата по осиновяването Илиана ще остане в детския дом в с. Широка лъка. Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
u_bo
-
Като завивам наляво, лявата ми гума изглежда по-завила от дясната! Като завивам надясно е обратно. Потят ми се стъклата! Имам проблем с климатика, мирише на мухъл. Откраднали си ми ламба сомбата ! Пуши черно като дам гас до дупка! Не ми пръска задната чистачка. С какви гуми карате? Какъв акумулатор да си взема? Помощ!!!! Дограмата ни хлопа!
Коментар
-
Airfan написа:, че ти е спаднала резервната гума.
Коментар
-
Абе много се дразня някой като се качи при мен, и следва ето такъв разговор: "колко кубика е тва, 1..8" - "1.9" - "ааа, дизел ли е?" - "да" - "ама 1.9 ТДИ ли е?" - тук вече леко ме гонят нервите - "не, казвам, 1.9 JTD" - "ааа турбо дизел ама без интеркулер? " - "има, има", казвам аз - "е значи е като нормалното си ТДИ - турбодизел с интеркулер" - "е не е, това е common rail" - тук вече си представям как през стиснати зъби ще обяснявам какво е CR и ТДИ... следва великият въпрос: "На колко ти се включва турбото?" - " ми , викам, то мойто съм го направил постоянно да е включено" (предпочитам да не навлизам в подробности, и този отговор удовлетворява питащите) - "е аз повечето дизели дето съм ги карал, включва на 2000, един голф 4-ка ТДИ карах, дето...." - тук вече го прекъснах човека, с въпрос "Абе е тая песен сега дето е по радиото, кой я пее, знаеш ли ?....... а те американци ли бяха или англичани.... ( и темата вече е сменена, за мое щастие)Та да питам - защо всеки средно статистически българин мисли, че всички дизели са ТДИ? Това е някаква конспирация...
Коментар
-
ogi28b написа:Абе много се дразня някой като се качи при мен, и следва ето такъв разговор: "колко кубика е тва, 1..8" - "1.9" - "ааа, дизел ли е?" - "да" - "ама 1.9 ТДИ ли е?" - тук вече леко ме гонят нервите - "не, казвам, 1.9 JTD" - "ааа турбо дизел ама без интеркулер? " - "има, има", казвам аз - "е значи е като нормалното си ТДИ - турбодизел с интеркулер" - "е не е, това е common rail" - тук вече си представям как през стиснати зъби ще обяснявам какво е CR и ТДИ... следва великият въпрос: "На колко ти се включва турбото?" - " ми , викам, то мойто съм го направил постоянно да е включено" (предпочитам да не навлизам в подробности, и този отговор удовлетворява питащите) - "е аз повечето дизели дето съм ги карал, включва на 2000, един голф 4-ка ТДИ карах, дето...." - тук вече го прекъснах човека, с въпрос "Абе е тая песен сега дето е по радиото, кой я пее, знаеш ли ?....... а те американци ли бяха или англичани.... ( и темата вече е сменена, за мое щастие)Та да питам - защо всеки средно статистически българин мисли, че всички дизели са ТДИ? Това е някаква конспирация...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар