Не ровиш както трябва изглежда http://www.reuters.com/article/compa...23Оказва се, че не само е най-големия извън Европа, а най-големия изобщо завод на ФИАТ.И вижте какви екзотични модели правят там: www.fiat.com.brОсобено ме впечтли това: http://www.fiat.com.br/br/monteseuca...o?idModelo=283
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Абе ,колеги ,наумил съм си да си сложа ДВД в колата обаче с отделен монитор не на панела!Имате ли представа дали 400 лева ще ме оправят?Днес видях едно Сони ДВД ,само то беше около 300 лева ,а за мониторите не знам!Държа Ресийвъра да е добра марка ,пък мониторечто може да е някоя куче марка...Мерси предварително!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
bubachko
Готово! Вече и аз съм без досадното фолио на задните жамлъси... От доста време му се бях наточил, изгоряло, поизбеляло, поразлепено в ъгълчетата... И днес ме стегна шапката, и дери, дери, дери... Факта от който съм наистина най-доволен е простотата на свалянето на останалото по стъклото лепкаво нещо - само с водичка и една кухненска гъба! Пробвах със спирт и разредители и само се разтваря тая гадост и почва да се точи кат с***л... Тогава ми хрумна да тествам с абразивната инак гъбка и проста водичка и - О, чудо!. Водичката пречи на гъбката да залепне, а подкараш ли го от някое ъгълче пада като стара боя от дървена врата. За около 20 минути свалих гадоста (почити на 100% останала по прозорците) от двата задни джама, триъгълните придатъци и онези двата гадни малки стъкла зад вратитеНямате си представа как и се кефа сега колко е "бистра" и "прозрачна" отзад, направо бонбон (аз със фолиата си ч пазарувах, не съм ги слагал)!Дали остарявам или просто ми идва акъла и затова да почна да се кефа на изчистеното по колите... Нещо никак не ме кефат каквито и да били изгъзици вече...
Коментар
-
bubachko
Не виждам да се спами... Несериозно е това, цяла тема дадена и пак...Абе са в духа на глупостите, днеска не е ли пак ден за 300 сватби и 1000 кръщенета? 20.08.2008 (2008/200
Коментар
-
tomazo написа:Абе тая търсачка във форума е много заухава по лесно е да си търсиш в гъгъл и от там си взимаш линк във форума от колкото в самият форум ,баси
Коментар
-
Новините на нова!Село някое си в близост до новосъздаващата се американска база.Въпрос на журналист/ка към местен работещ като чистач! на фитнеса на американците:"Колко ти плащат?""Мии колкъ дъ,минималнатъ ......осемстин" "Колко?""ОСИМСТИН"Niki-sixx хубаво викаше да си закрием абсурдистана,па аз се правя на патриот.Значи аз работя в София в българо-италиянска фирма,владея английски,компютърно "грамотен съм",и най -важното имам завършено средно образование за разлика от хигиениста на американците и с 300 зора не мога да изкарам толкова.Да не говорим ,че преди няма и 3 години фитнес в красно село търсеше квалифициран фитнес инструктор за 220 лева + 100% от таксата за личен инструктор....За чий *уй се бориме?
Коментар
-
u_bo
SHB написа:Новините на нова!Село някое си в близост до новосъздаващата се американска база.Въпрос на журналист/ка към местен работещ като чистач! на фитнеса на американците:"Колко ти плащат?""Мии колкъ дъ,минималнатъ ......осемстин" "Колко?""ОСИМСТИН"Niki-sixx хубаво викаше да си закрием абсурдистана,па аз се правя на патриот.Значи аз работя в София в българо-италиянска фирма,владея английски,компютърно "грамотен съм",и най -важното имам завършено средно образование за разлика от хигиениста на американците и с 300 зора не мога да изкарам толкова.Да не говорим ,че преди няма и 3 години фитнес в красно село търсеше квалифициран фитнес инструктор за 220 лева + 100% от таксата за личен инструктор....За чий *уй се бориме?
Коментар
-
Абе мани мани...никога няма да се оправим.То всеки ги знае тея парадокси,но не мога да разбера що оставаме равнодушни към несправедливостта в миката татковина Аман вече,емиграция му е майката-след 40 години тука ще останат само турци,цигани,българи с "работническо-селски" произход и мутри които ще доят първите 3 групи.Как пък никой от моите познати дето отидоха по света не ще да се връща?Отиде на бригада,скъсва се от работа,заработи за 3 месеца м/у 5 до 10 хил.долара което не е някаква баснословна сума чак,обаче неще да се връща и няма земна сила дето да го убеди в обратното...Що?Оти що по света има логика,справедливост(субективна де, но все е нещо)закон и ред.Тука какво има?
Коментар
-
Ето, днес примерно... бъдещият ми работодател ме изкунди да му работя за 550 лв... а оня мамут от репортажа взима 800 осемстин! На мен ми правиха тестове по английски, фотошоп и разни али-бали все едно ще пращат човек на Марс от НАСА, а оня църул ме удя в земя. Е, надявам се за следващото предложение за работа в Англия, да имам парички за документите и да се махам от тая..."държава".Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
motikas написа:Е***и току що изгледах най-добрия филм за тая година според мен (Felon). Гледайте го ако можете.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар