Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бахти, няма ли кой да пущи малко климатика... Ще изпукаме от жега, ейма добре, че и утре само, а после да покиснем дъ-тата на плажа...Другите колеги да завиждат, нали варненци няма да бачкаме в деня на майстора

Коментар

Стига си спамил по темата и ти пък!

Коментар

bubachko написа:
        Бахти, няма ли кой да пущи малко климатика... Ще изпукаме от жега, ейма добре, че и утре само, а после да покиснем дъ-тата на плажа...Другите колеги да завиждат, нали варненци няма да бачкаме в деня на майстора
        и що тъй?

Коментар

Вили Вуцов май ще си тръгне,сега го слушам и ми е кофти!Аз съм фен на Локото ама пак ми е криво!
          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
          http://www.keepfighting.ms

Коментар

u_bo написа:
            bubachko написа:
            и що тъй?
            15 август е Ден на Варна и Кметя ни отпущи почивен ден

Коментар

Много жега днес Ама пък преди малко си получих покупката:http://www.bestbuy.com/site/olspage....227895Сега инсталирам програми като гламав.
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Честито! Много изгодно ми се струва, колко ти излезе доставката?

Коментар

Благодаря.А, то остана и доставка да плащам. Имах няколко колеги там и те ми го донесоха.

Коментар

абе колеги.., глеам ся Бразилското първенство (по Евроком София - "Крузейро" и "Витория") и какво да видя... абе и двата отбора са с емблемите на Фиат бе! Сериозно това! На едните им са на гърдите емблемите, а на другите на ръкавите... Баф маа му... превзехме Бразилия бе!
                    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Lane Staley написа:
                      Благодаря.А, то остана и доставка да плащам. Имах няколко колеги там и те ми го донесоха.
                      стига бе! на бас че знам какво и къде работиш не е единствения донесен твоя .

Коментар

u_bo написа:
                        Lane Staley написа:
                        Вярвам ти, че знаеш - най-малкото съм го писал тук.А иначе доколкото знам 4 души се върнаха с общо 6 или седем лаптопа.Но я кажи от къде знаеш

Коментар

Lane Staley написа:
                          u_bo написа:
                          Lane Staley написа:
                          Вярвам ти, че знаеш - най-малкото съм го писал тук.А иначе доколкото знам 4 души се върнаха с общо 6 или седем лаптопа.Но я кажи от къде знаеш
                          бдам грешка, не си от групата за която знам аз продавам Делчета и подобни Асерчета и Компакчета итнт , та ме попитаха едни хора - какво точно да им донесат и ги поръчахме, точно като твоя, през нет-а на щатски адрес - реших че си от групата им заради съвпадението

Коментар

Стават грешки, казал таралежът, докато слизал от телената четка Много народ домъкна какво ли не от США Една от другите ми придобивки отпреди 3 месеца:http://www.gillette.com/en-US/#/prod...S/index.shtml/

Коментар

nikki_sixx написа:
                              абе колеги.., глеам ся Бразилското първенство (по Евроком София - "Крузейро" и "Витория") и какво да видя... абе и двата отбора са с емблемите на Фиат бе! Сериозно това! На едните им са на гърдите емблемите, а на другите на ръкавите... Баф маа му... превзехме Бразилия бе!
                              Ако не се лъжа, в Бразилия са най-големите заводи на ФИАТ извън Европата.

Коментар

Immortal написа:
                                nikki_sixx написа:
                                Ако не се лъжа, в Бразилия са най-големите заводи на ФИАТ извън Европата.
                                Може и да си прав...ровя, ровя из нета и не намирам нищо. Знам, че най-големия завод за "костенурки" e там...ама сега се накефих кат казваш за Фиатките! :D
                                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                                X