Бахти, няма ли кой да пущи малко климатика... Ще изпукаме от жега, ейма добре, че и утре само, а после да покиснем дъ-тата на плажа...Другите колеги да завиждат, нали варненци няма да бачкаме в деня на майстора
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
bubachko
-
u_bo
bubachko написа:Бахти, няма ли кой да пущи малко климатика... Ще изпукаме от жега, ейма добре, че и утре само, а после да покиснем дъ-тата на плажа...Другите колеги да завиждат, нали варненци няма да бачкаме в деня на майстора
Коментар
-
Вили Вуцов май ще си тръгне,сега го слушам и ми е кофти!Аз съм фен на Локото ама пак ми е криво!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
u_bo написа:bubachko написа:Бахти, няма ли кой да пущи малко климатика... Ще изпукаме от жега, ейма добре, че и утре само, а после да покиснем дъ-тата на плажа...Другите колеги да завиждат, нали варненци няма да бачкаме в деня на майстора
Коментар
-
Много жега днес Ама пък преди малко си получих покупката:http://www.bestbuy.com/site/olspage....227895Сега инсталирам програми като гламав.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
абе колеги.., глеам ся Бразилското първенство (по Евроком София - "Крузейро" и "Витория") и какво да видя... абе и двата отбора са с емблемите на Фиат бе! Сериозно това! На едните им са на гърдите емблемите, а на другите на ръкавите... Баф маа му... превзехме Бразилия бе!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
u_bo
Lane Staley написа:Благодаря.А, то остана и доставка да плащам. Имах няколко колеги там и те ми го донесоха.
Коментар
-
u_bo написа:Lane Staley написа:Благодаря.А, то остана и доставка да плащам. Имах няколко колеги там и те ми го донесоха.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
u_bo
Lane Staley написа:u_bo написа:Lane Staley написа:Благодаря.А, то остана и доставка да плащам. Имах няколко колеги там и те ми го донесоха.
Коментар
-
Стават грешки, казал таралежът, докато слизал от телената четка Много народ домъкна какво ли не от США Една от другите ми придобивки отпреди 3 месеца:http://www.gillette.com/en-US/#/prod...S/index.shtml/like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
nikki_sixx написа:абе колеги.., глеам ся Бразилското първенство (по Евроком София - "Крузейро" и "Витория") и какво да видя... абе и двата отбора са с емблемите на Фиат бе! Сериозно това! На едните им са на гърдите емблемите, а на другите на ръкавите... Баф маа му... превзехме Бразилия бе!
Коментар
-
Immortal написа:nikki_sixx написа:абе колеги.., глеам ся Бразилското първенство (по Евроком София - "Крузейро" и "Витория") и какво да видя... абе и двата отбора са с емблемите на Фиат бе! Сериозно това! На едните им са на гърдите емблемите, а на другите на ръкавите... Баф маа му... превзехме Бразилия бе!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар