Добре де ,бива ли толкоз спам ,толкоз нещУ!ЦЦЦ ,аз не знам къде са модераторите и админите ,сигурно похъркват доволно между две силиконови долини и нсе сещат за нас!Това не е правилно!Засрамете се!То бива спам ,бива ,ама чак пък толкова!И самите потребители да вземат малко да се посъбудят и да понапълним тази тема веднъж за винаги!!!Айде народееееее не останаааааа!Аз отивам да правя пясъчни кофички!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Муат месо на поразия ! Предлагам да ги подкрепим с по една чашка :PAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Общо 72 потребители са посетили форума днес :: 32 Регистрирани, 0 Скрити и 40 Гости , 70 от тях през последния един час.В 18-та минута след полунощ цъкат у форума 32 регнати я да видим кои са?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Щом сте казали и аз съм за.Прав е колегата глас народен глас божи.Авео не мога да разбера защо този SEV ми е сложил втори бан.Защото ми е интересно и искам да си пиша с много хора ли или защото просто ей така?Каква е вината ми,че има много интересни теми и обичам да пиша по всяка.Неможеш да четеш на някой мнението и ако е хубаво да не му отговориш?Може ли да те помоля да премахнеш бана,моля?Аз съм ти обещал,че няма да обиждам никого и няма да се държа грубо към участниците в сайта и го спазвам а сега наказание за това,че съм пишел много.Гледам жими и много други хора който пишат страшно много ама мене наказаха ами......
Коментар
-
Понеже тука е спама, а и не знам къде другаде да си излея душата искам да повдигна въпроса Зaщо в BG се плаща не за свършена работа, а да стоиш в офиса?Казвам го по повод това, че вече няколко дни ми се налага да стоя дежурна /трима сме де!/ в офиса, все едно сме Електроцентрала, а работа няма. Вместо да ми е по-лесно и на мен и на всички, като ида да си свърша малко работа по инстанции из града. Може би някой ден ще се намери работодател, който ще иска да ми плаща на свършена работа, а не да ме преквалифицира в охрана на офиса.Та т`ва ми е мъката!SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар