Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добре де ,бива ли толкоз спам ,толкоз нещУ!ЦЦЦ ,аз не знам къде са модераторите и админите ,сигурно похъркват доволно между две силиконови долини и нсе сещат за нас!Това не е правилно!Засрамете се!То бива спам ,бива ,ама чак пък толкова!И самите потребители да вземат малко да се посъбудят и да понапълним тази тема веднъж за винаги!!!Айде народееееее не останаааааа!Аз отивам да правя пясъчни кофички!
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Ааааа, модераторите сега са пияни на х. Яна и им е само до форума!

Коментар

Муат месо на поразия ! Предлагам да ги подкрепим с по една чашка :P
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ай, наздраве!

Коментар

защо на рекламата на жилет, този дето се бръсне - като го гледаш в огледалото, националното знаме е червено, зелено, бяло, а като го дадат него си, не в огледалото, цветовете са бяло, зелено, червено?

Коментар

Нямам си на идея ама се мъча с едно такова от снимката.Много е гадно .
              Прикачени файлове
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ми гадно ще е като пиеш ечемичени отвари- това балканския стомах не го понася- РИКИЯ, БАЦЕ ръчкай!
                Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

защо спамите сега, аз сериозен въпрос задавам! Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Онова наистина е гадно, затова го остави, и ми го прати по еконт за моя сметка, за да отърва от него. дано да не си изпил повече от половината, че е толкова гадно.....

Коментар

Ква половина аз едва съм стигнал до етикета ама ще се понапъна де.

Коментар

Успех!!!

Коментар

Общо 72 потребители са посетили форума днес :: 32 Регистрирани, 0 Скрити и 40 Гости , 70 от тях през последния един час.В 18-та минута след полунощ цъкат у форума 32 регнати я да видим кои са?

Коментар

Щом сте казали и аз съм за.Прав е колегата глас народен глас божи.Авео не мога да разбера защо този SEV ми е сложил втори бан.Защото ми е интересно и искам да си пиша с много хора ли или защото просто ей така?Каква е вината ми,че има много интересни теми и обичам да пиша по всяка.Неможеш да четеш на някой мнението и ако е хубаво да не му отговориш?Може ли да те помоля да премахнеш бана,моля?Аз съм ти обещал,че няма да обиждам никого и няма да се държа грубо към участниците в сайта и го спазвам а сега наказание за това,че съм пишел много.Гледам жими и много други хора който пишат страшно много ама мене наказаха ами......

Коментар

Понеже тука е спама, а и не знам къде другаде да си излея душата искам да повдигна въпроса Зaщо в BG се плаща не за свършена работа, а да стоиш в офиса?Казвам го по повод това, че вече няколко дни ми се налага да стоя дежурна /трима сме де!/ в офиса, все едно сме Електроцентрала, а работа няма. Вместо да ми е по-лесно и на мен и на всички, като ида да си свърша малко работа по инстанции из града. Може би някой ден ще се намери работодател, който ще иска да ми плаща на свършена работа, а не да ме преквалифицира в охрана на офиса.Та т`ва ми е мъката!
                            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

http://www.sport1.bg/sport1/node/104594
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:

Коментар

Working...
                                X