ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Immortal написа:Ми да, не знаеш ли че най-лесно се предизвиква дъжд като си измиеш колата :PFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Тази тема става на една годинка днес!!!Да и е честито! Да иляди, както се казва.А, утре било. Е, нищо.Пък за дъжда и миенето. Предпоследния път си оставих колата в 12:30 да ми я измият. В 14:30 заваля дъжд и когато след час спря и отидох да си я взема Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Дадох 7 лева, а дори не я видях чистаlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
ogi28b написа:Lane Staley написа:Да иляди, както се казва.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
deadairplane
-
Там тара рам (Race Edit)В квартала под моста има рейсъри достадрагче по моста за Коза Ностра.Взимам бегачка - евтинасъбирам за турбина никелирана...Аз търся драгстери на кварталната улица,Ще ти изкарам от колата кобилица...Рейсъри с ниски бегачки,тук така пра’им пачки...Аз мразя да падам ,на ГоУф не се давамтъпа болка в главата щото отвях те с колата!Аз карам ли карам ,карам ли карам ,карам ли карам ,карам карам ли карам ,карам ли карам ли карам!!!Типо на стартова позиция ,драгстер ,зад него пак полиция!Гони ме ФБР ,търси ме МВР ,бял ГоУф ,зад мен е Интерпол!!!Припев:Рейсъри има тук ,рейсъри има там.Там тара рам.Куки ме гонят ,а аз отново съм сам.Там тара рам.В този драг дали ще оцелея аз не знам.Там тара рам.Каквото и да стане аз няма да се дам!Втори епизод дрифт покрай жилищен блок;След 30 секунди моите хора ми викат БОГ...Проба.Ден след ден ГоУф до ГоУф нареден!По-добре с Фиат ,а не бавен!Беше бавен и коварен,от своите хора предаден!С ГоУф-вете принуден да бъде равен,за някои хора гаден фен на Фиат славен!!!Отиваш на гонка ,бавен бавен!ГоУф-а е гаден защото е бавен...с колата влизам от вход заден ,по-добре гаден отколкото бавен!Влизам на бензин мириша ,ГоУф-ъра от мене неможе да диша!Предавки обичам да вдигам ,но за щастие не връщам!Припев:Рейсъри има тук ,рейсъри има там.Там тара рам.Куки ме гонят ,а аз отново съм сам.Там тара рам.В този драг дали ще оцелея аз не знам.Там тара рам.Каквото и да стане аз няма да се дам!Карам по пътища забравени от Бога.По-добре с ръчна да вляза в гроба!Мразя всяка селска ръчка ,карам със 120 и дърпам ръчна...Какво за мен означава доминиране?Цялата нация да се изхранва с турбиниране!Ще се дърпам и дрифтирам докато има ,като няма ще имигрирам в чужбина!!! Чувам сирена какво да направя - да ме хванат ,е няма да стане!Те ме мразят и аз ги мразя - по-добре Фиат-а да запазя!!!Пачка от гонка това ми е приза ,после жената ,която от колата слиза!!!К*рва в колата не влиза ,само ме гледа и устните облизва!!!Припев:Рейсъри има тук ,рейсъри има там.Там тара рам.Куки ме гонят ,а аз отново съм сам.Там тара рам.В този драг дали ще оцелея аз не знам.Там тара рам.Каквото и да стане аз няма да се дам!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Искам да изкажа възмущение от това че голяма част от потребителите не са записали колата си в подписа си , или в гаража, и като напишат не ми работи еди кое си, поне 5 поста минават в хвърляне на боб, гледане на кафе, акаша, и други недоказани методи за да разберем за каква кола става въпрос. На какво прилича това?
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар