Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Ей сега гледах рекламата на мастиката, дето е с фолк-певачката, елена ли беше, камелия ли беше... една руса... дето вика "как са напращели и са сочни". Та нали знаете как картина 4:3 се разтегля странично на ЛСД телевизор? Е на тая певачката - задника не стига че и е голям, ама на ЛСД става супер смешно - е==ти трътката, изглежда ниска и широка, а г-з- и изглеждаше фи-метър
    Емилия май беше, мани, мани- отпи ми се мастика като се сетя за тоя слечен г.з.
    Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Immortal написа:
      Ми да, не знаеш ли че най-лесно се предизвиква дъжд като си измиеш колата :P
      Това цепи направо
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Тази тема става на една годинка днес!!!Да и е честито! Да иляди, както се казва.А, утре било. Е, нищо.Пък за дъжда и миенето. Предпоследния път си оставих колата в 12:30 да ми я измият. В 14:30 заваля дъжд и когато след час спря и отидох да си я взема Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Дадох 7 лева, а дори не я видях чиста
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Карък голям! Аз пък чакам на дъжда да я мие. Ама и той е станал един непостоянен.
          SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Lane Staley написа:
            Да иляди, както се казва.
            Ша иляди тя.... вие продължавайте да "софиянствате" в оная тема, и чакайте тая да иляди

Коментар

kk

е на мен ми се усмихна късмета и сега дъждът си върши работата :D :D :D
              uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

ogi28b написа:
                Lane Staley написа:
                Да иляди, както се казва.
                Ша иляди тя.... вие продължавайте да "софиянствате" в оная тема, и чакайте тая да иляди
                Е пък ти сега... отбивай се при нас от време на време. Или чакаш да сварим ракийката, да слжим туршийката и тогаз, а? А сега по темата - някой гледа ли Най-великия вратар Петер Шмайхел в Мръсни професии по Дискавъри?Иска ми се да го поканя в нашата фабрика.Шефе, ти си с Волво, нали не си се регистрирал тук?
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Коментар

Щото от жегата даже и глупости не ни се говорят Мързел и половина, мислим за отпуска, море и още нещо...
                    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Там тара рам (Race Edit)В квартала под моста има рейсъри достадрагче по моста за Коза Ностра.Взимам бегачка - евтинасъбирам за турбина никелирана...Аз търся драгстери на кварталната улица,Ще ти изкарам от колата кобилица...Рейсъри с ниски бегачки,тук така пра’им пачки...Аз мразя да падам ,на ГоУф не се давамтъпа болка в главата щото отвях те с колата!Аз карам ли карам ,карам ли карам ,карам ли карам ,карам карам ли карам ,карам ли карам ли карам!!!Типо на стартова позиция ,драгстер ,зад него пак полиция!Гони ме ФБР ,търси ме МВР ,бял ГоУф ,зад мен е Интерпол!!!Припев:Рейсъри има тук ,рейсъри има там.Там тара рам.Куки ме гонят ,а аз отново съм сам.Там тара рам.В този драг дали ще оцелея аз не знам.Там тара рам.Каквото и да стане аз няма да се дам!Втори епизод дрифт покрай жилищен блок;След 30 секунди моите хора ми викат БОГ...Проба.Ден след ден ГоУф до ГоУф нареден!По-добре с Фиат ,а не бавен!Беше бавен и коварен,от своите хора предаден!С ГоУф-вете принуден да бъде равен,за някои хора гаден фен на Фиат славен!!!Отиваш на гонка ,бавен бавен!ГоУф-а е гаден защото е бавен...с колата влизам от вход заден ,по-добре гаден отколкото бавен!Влизам на бензин мириша ,ГоУф-ъра от мене неможе да диша!Предавки обичам да вдигам ,но за щастие не връщам!Припев:Рейсъри има тук ,рейсъри има там.Там тара рам.Куки ме гонят ,а аз отново съм сам.Там тара рам.В този драг дали ще оцелея аз не знам.Там тара рам.Каквото и да стане аз няма да се дам!Карам по пътища забравени от Бога.По-добре с ръчна да вляза в гроба!Мразя всяка селска ръчка ,карам със 120 и дърпам ръчна...Какво за мен означава доминиране?Цялата нация да се изхранва с турбиниране!Ще се дърпам и дрифтирам докато има ,като няма ще имигрирам в чужбина!!! Чувам сирена какво да направя - да ме хванат ,е няма да стане!Те ме мразят и аз ги мразя - по-добре Фиат-а да запазя!!!Пачка от гонка това ми е приза ,после жената ,която от колата слиза!!!К*рва в колата не влиза ,само ме гледа и устните облизва!!!Припев:Рейсъри има тук ,рейсъри има там.Там тара рам.Куки ме гонят ,а аз отново съм сам.Там тара рам.В този драг дали ще оцелея аз не знам.Там тара рам.Каквото и да стане аз няма да се дам!
                      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Какво правите по това време?

Коментар

vital написа:
                          Какво правите по това време?
                          Бачкам на 3 компа едновременно и след малко ше зАспа :D

Коментар

:D Аз се задоволявам само с един, по-скоро убивам времето до 12

Коментар

Искам да изкажа възмущение от това че голяма част от потребителите не са записали колата си в подписа си , или в гаража, и като напишат не ми работи еди кое си, поне 5 поста минават в хвърляне на боб, гледане на кафе, акаша, и други недоказани методи за да разберем за каква кола става въпрос. На какво прилича това?

Коментар

Коментар

Working...
                                X