И аз съм виждал такова Поло.Може и да имат някаква такава серия, освен ако не е едно и също
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Я вижте ко стаа в моЙтУ градченце http://gericeco.myminicity.com/Да не забравяме и поддръжката на колата http://www.tuzari.com/tuz.php?name=batececo
Коментар
-
Predatorsi написа:Абе при Билла-та в Пловдив при автогара Родопи спираше едно Роло със зелени калници ,червен капак ,синя предна врата ,жълта дясна и други(май така бяха цветовете!) ,та въпросът ми е какъв цвят му пише в талона!Доколкото знам си има такава серия пусната от ФауВе защото съм виждал и други такива Ролца!Brava 1.6 ELX
Коментар
-
ruNNer написа:Predatorsi написа:Абе при Билла-та в Пловдив при автогара Родопи спираше едно Роло със зелени калници ,червен капак ,синя предна врата ,жълта дясна и други(май така бяха цветовете!) ,та въпросът ми е какъв цвят му пише в талона!Доколкото знам си има такава серия пусната от ФауВе защото съм виждал и други такива Ролца!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Абе колеги какво правите сега?!? тази тема трябваше да е най-дългата, а сега като гледам - темата "За умопомрачителните задръствания в София" преименувана на Софиянци срещу Софиянци, ще мине тази само за някакви си 2-3 дена, с тези темпове. Давайте тука да спамим, че ония спорещите на кой му е по-по-най ще ни бият по глупости!
Коментар
-
ogi28b написа:Абе колеги какво правите сега?!? тази тема трябваше да е най-дългата, а сега като гледам - темата "За умопомрачителните задръствания в София" преименувана на Софиянци срещу Софиянци, ще мине тази само за някакви си 2-3 дена, с тези темпове. Давайте тука да спамим, че ония спорещите на кой му е по-по-най ще ни бият по глупости!Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар