И аз съм виждал такова Поло.Може и да имат някаква такава серия, освен ако не е едно и също
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
И аз съм виждал. Преди имаше такова във В Търново ( когато бях студент, може и още да го има )В София също съм виждал. А скоро видях и в една автокъща.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Абе при Билла-та в Пловдив при автогара Родопи спираше едно Роло със зелени калници ,червен капак ,синя предна врата ,жълта дясна и други(май така бяха цветовете!) ,та въпросът ми е какъв цвят му пише в талона!Доколкото знам си има такава серия пусната от ФауВе защото съм виждал и други такива Ролца!
цвета се води Хамелекон май беше думичката така пише и в талона. Видяхме го в един салон на ФВ , ама цената беше умопомрачаваща ...
Абе при Билла-та в Пловдив при автогара Родопи спираше едно Роло със зелени калници ,червен капак ,синя предна врата ,жълта дясна и други(май така бяха цветовете!) ,та въпросът ми е какъв цвят му пише в талона!Доколкото знам си има такава серия пусната от ФауВе защото съм виждал и други такива Ролца!
цвета се води Хамелекон май беше думичката така пише и в талона. Видяхме го в един салон на ФВ , ама цената беше умопомрачаваща ...
Е аз не виждам смисъл от такова нещо!На мен ми изглежда все едно е ударено и това за части от други коли ,защото собственика няма парички да ги изпръска ,а то какво било - той дал маса пари за нещо изглеждащо така!!!Аз лично не бих ги дал за такова Поло!
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Ииииииииииииииииииии ,честито ми 400-но мнение!Имам годишнина - кръгло число!!!
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Google map - има ги отбивка по отбивка. Ползвали сме за намиране на метанстанция точно в Мюнхен и ни откара абсолюно точно от единия край на града до другия. Пример за Варна - Мюнхен Карта
Абе колеги какво правите сега?!? тази тема трябваше да е най-дългата, а сега като гледам - темата "За умопомрачителните задръствания в София" преименувана на Софиянци срещу Софиянци, ще мине тази само за някакви си 2-3 дена, с тези темпове. Давайте тука да спамим, че ония спорещите на кой му е по-по-най ще ни бият по глупости!
Абе колеги какво правите сега?!? тази тема трябваше да е най-дългата, а сега като гледам - темата "За умопомрачителните задръствания в София" преименувана на Софиянци срещу Софиянци, ще мине тази само за някакви си 2-3 дена, с тези темпове. Давайте тука да спамим, че ония спорещите на кой му е по-по-най ще ни бият по глупости!
Споко... накрая някой модератор ще обедини двете и нещата ще си дойдат на място...
Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар