Sandeto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не знам, ама снощи Ники-Слависта като пусна Fear Of The Dark, цялото омв зяпна към нас. И то без басове!Одеве минах покрай един култов гоуф с огромен надпис фвклубтиребегеточкаорг на задното стъкло. Мислех да му прикрепя една пропагандна листовка на нашия форум, и да го снимам, ама прецених че ще е голямо извращение и се отказах.
Коментар
-
Maxim отговаря на писма на читатели на други списания
("Много го обичам,но той живее в Перник,а аз съм от София!Няма как да се виждаме често!Пишем си,но той ми отговаря много рядко.Какво да направя за да се виждаме?)анонимноЗдравей,прекрасна непозната!Самият факт,че пишеш това потресаващо писмо,ни навежда на мисълта,че хич не се чувстваш уютно в забързания и често жесток към душевно по-ранимите си жители голям град.Предлагаме ти възможно най-бързо да се преместиш в коравия Перник.После остава само да спечелиш сърцето му,а ние сега ще ти разкрием и как точно да стане това.Казват за перничани,че са емоционални хора,които силно любят и мразят (поне за второто имаме лични наблюдения от посетени мачове като гости на "Миньоро").За да разнежиш загрубялата му душа,го изненадай-отиди на следващата ви среща,решена в черно-жълта гама - клубните цветове на "Миньор".Ако пък стигнете до интимна близост,му покажи новата си татуировка с йероглифи,които в превод от китайски значат:"Перник бие,лошо бие,олеле!".Също така се постарай да не произнасяш "Л"-то,докато си шушнете мили неща,и го замени с "У"-например "уеуе,ще го скъсам от цеувки тоз гуям куу".Така той ще те приема за свой човек.А ако му направиш подарък - изненада-голяма лепенка "Remus" за задното стъкло на любимия Голф,избраникът ще е твой завинаги!И да почерпиш,ей,палавнице!Преписано без съкращения и изменения от сп.Максим.Всички съвпадения с действителни лица и събития са напълно случайни и неволни.Без лоши мисли за колегите от Перник,все пак предпоследното изречение казва всичко.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Re: Maxim отговаря на писма на читатели на други списания
somebody написа:Яка тема И пак е петък, допих си кафето вече, а как не ми се работи..... пфу... а шефа пак е станал с .... нагоре...Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Определено.Трябва да си имаме една кола за придвижване ако любимото возило реши да си смени нещо в сервиза.В случая - маншон. И м-ка му, как никой майстор не е чувал за силиконови маншони тип капут дето не се късат?!Личен рекорд с колелото днес - 11км за 50 мин. Софийско каране :DСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Re: Maxim отговаря на писма на читатели на други списания
Red Storm написа:somebody написа:Яка тема И пак е петък, допих си кафето вече, а как не ми се работи..... пфу... а шефа пак е станал с .... нагоре...Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Абе при Билла-та в Пловдив при автогара Родопи спираше едно Роло със зелени калници ,червен капак ,синя предна врата ,жълта дясна и други(май така бяха цветовете!) ,та въпросът ми е какъв цвят му пише в талона!Доколкото знам си има такава серия пусната от ФауВе защото съм виждал и други такива Ролца!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Абе при Билла-та в Пловдив при автогара Родопи спираше едно Роло със зелени калници ,червен капак ,синя предна врата ,жълта дясна и други(май така бяха цветовете!) ,та въпросът ми е какъв цвят му пише в талона!Доколкото знам си има такава серия пусната от ФауВе защото съм виждал и други такива Ролца!Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар