И защо на Аксиния "онези" са и накриво в рекламата на Флирт? Дясната и е по-високо от лявата! [/quote]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
u_bo
ogi28b написа:...И защо на Аксиния "онези" са и накриво в рекламата на Флирт? Дясната и е по-високо от лявата!
Коментар
-
donnna написа:чак днес се сетих....Да ви питам сега аз!Вие знаете ли аджеба как да вкарате тръба трииииииииииииии цола в муууфа цол и половина?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
абе чувал съм, че тези със силиконите в циците трябвало и да спът по точно определен начин, щот съ размествали и се получавали такива извръщения... явно Аксиния нийе спазилъ инструкциите за ползване....п.п. може некой банел на сутиена й да е причината... не вярвам да има силикон и да слага подплънки в сутиена...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Вижте на каква обява попаднах днес... направо паднахме с колегите... Цитат:Продавам Пенис помпа - 30лв запазена е на 10 месецаПловдивskype: .........e-mail: ..........http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1612335Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
chris написа:че ко сте търсили с колегите в раздела за пенис помпи аааAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
EVITA написа:Red Storm написа:Колежке EVITA,кога ще ми върнеш отверката ,която ти дадох в уличката зад Бирената фабрика?Скъп спомен ми е от една госпожица,караща Голф 2ГТИ.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар