Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Когато температурата на въздуха е 38 градуса, защо човек не прегрява?

Коментар

Red Storm написа:
      Колежке EVITA,кога ще ми върнеш отверката ,която ти дадох в уличката зад Бирената фабрика?Скъп спомен ми е от една госпожица,караща Голф 2ГТИ.
      Оооо така значи от други жени ми даваш отверки. Е, ся няма и да я видиш вече Намерих я може да минеш когато ти е удобно през почивните дни съм свободна.
      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

ogi28b написа:
        Когато температурата на въздуха е 38 градуса, защо човек не прегрява?
        Защото влажноста не е 100 % а и организма има начини да се охлажда.
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Да ви питам сега аз!Вие знаете ли аджеба как да вкарате тръба трииииииииииииии цола в муууфа цол и половина?
          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Малко философско отклонение:"Вдига ли шум,дърво което пада в гората,ако няма кой да го чуе?" Баси Тери Пратчет е ВЕЛИК!
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Predatorsi написа:
              Да ви питам сега аз!Вие знаете ли аджеба как да вкарате тръба трииииииииииииии цола в муууфа цол и половина?
              В буркана вляя ли? Или и в буркана не вляя?

Коментар

Ни вляя тате!
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

На работа ли сте днес?

Коментар

Оспамихме темата на човека!Не ни е срам ей!

Коментар

Абе ЗАЩО бе, мама му стара, тия хора дето не си знаят възможностите на колите, се напъват най-много по улиците!?!!?!? Ми писна ми вече! Настига ме някакъв голф четворка , разбираш ли , лепи ми се на бронята, ама така че ако само пипна спирачките, ще влезе при мен ( а нямам драйвери за голф 4 и няма да мога да си го инсталирам...) , и ми свети - къси, дълги, средни, горни, долни..... И аз съответно се ядосвам и от 5-та върнах 4-та и му направих ефекта "мръсна газ", и газ! Онуи нещо отпред - турбото като се разсвири - все едно бях на летището. Съответно първо го отрових, а после се отдалечих толкова бързо напред, че онзи все едно даде задна! Има ли голфове със синхронизирани задни? И за какво беше това светене, да го питам този човек? Аз като видя очевидно по-силен автомобил, не му светя да го притеснявам. Защо пък този с голфа на мен ще ми свети? Той е с голф, все пак. И защо на Аксиния "онези" са и накриво в рекламата на Флирт? Дясната и е по-високо от лявата!

Коментар

Това последното ми напълни душичката Бравос.Скоро и аз така направих с Делтата едно Ауди А4 по пътя Сливен-Ямбол (много широк и нов асфалт). Напъва до 170 зад мен, и като се задейства вариатора на 5000 оборота и като отлепи таз Делта, остана ми малка точка в огледалото...

Коментар

е мое ли тая тема да я има от почти една година, а да е само 40 стр.?тва не е нормално ей
                          Bravo 1.6 16v

Коментар

chris написа:
                            е мое ли тая тема да я има от почти една година, а да е само 40 стр.?тва не е нормално ей
                            Това е защото модераторите трият спама!

Коментар

чак днес се сетих....
                              ползва се намалител трииииииииииииии цола на цол и половина....
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

ааааа я се стегнете ве
                                Bravo 1.6 16v

Коментар

Working...
                                X