да бе ако знаете кави отзиви има за фиатите по автокъщите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
u_bo
-
ogi28b написа:А вчера се обажда някакъв пич на Крум Савов и казва "Искам да говоря по тИемата" И Крум вика "Ами хайде говорете по тИемата." А един друг му се обажда и вика "Алоооо , Христо Крумов ли е?" И Крум - - Да, Христо Крумов е!Ето и една гатанка: вид спорт с 4 букви, играе се с малка топка и стикове на затревени площи, специално предвидени за целта. Най-добрия спортист в този спорт е Тайгър Уудс. Кой е този спорт? Подсказвам:
Коментар
-
ееех да се похваля... днес официално вече ме повишиха в длъжност/и финанси/... след 4 месеца бачкане/след предното повишение/ като...да не казвам като какво с един почивен ден седмично и ненормално работно време от 8:30 сутрин до 18:30 вечер с 30 мин обедна почивка /обикновено не повече от 15 мин/ си получих заслуженото официално повишение и препоръки за следващо такова дано от другия месец да идват и по добри финанси че ми се иска да понаправя малко бравата а и скоро пак да ме повишатRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
На светофар спират един до друг москвич и ферари. Шофьорът на москвича се присяга, върти ръчката, сваля стъклото и започва да маха на колегата от ферарито да си свали и той стъклото.-Кажи - пита шофьорът на ферарито.-Абе, да те питам - тази кола хубава ли е?Шофьорът на ферарито изпаднал в умопомрачение - говорил за кубатура, коне, окачване, екстри. Накрая не издържал и попитал:-Ти защо питаш? Ферари ли ще си купуваш?-Не. Ама гледам - не ги купуват много.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Ама що темата с вицовете не се боцне горе, ами само спамите в тази?? Един в ресторанта вика келнера, и му казва "абе келнер намерих муха в супата бе!" - оня поглежда, и казва "еее, ми добре си значи, ей оня там още не може да я намери" Един друг в същия ресторант казал "Абе келнер в бирата ми има муха бе!" - "Е тоя па, колко може да ти изпие една муха бе..."
Коментар
-
Колеги,да ви питам някой от вас попадал ли е в ситуация замалко да го сгази кола, или пък да е виждал как кола смачква човек?Тази вечер,си чакам на светофара и една неразумна компания от немски келеши си пресичаше на червено.Единият се отърва на косъм от предната дясна част на един мерцедес и то благодарение на добрите спирачки и реакция на шофьора,който можеше да намали ,но не очакваше,че немското гаменче ще реши да спре на пътя.Та за малко да стана свидетел на...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 После се замислих колко е ужасно да те бълсне кола с 30-40км/ч ,а да не говорим за по-висока скорост и как на някои хора им взимат книжките за превишена скорост в населено място и.....Аз лично съм избягвал тежки последствия от сблъсък с линейка в Търново.Може да ви е смешно,но щеше да ме премаже,като куче,без да има предимство и шофьорът беше пиян!Отарвах се само с удар в рамото от огледалото,благодарение на това ,че отскочих....Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Абе нещо много катаджий се навъдили по улиците веееее!Много спират днеска ме спряха два пъти за 200 метра!На втория му викам "Не ви ли омръзнах бе!!!"Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Еееее оспамихме темата на човека!Не ни е срам!Сега се връщам от автомивката!Малеее ама тя била зелена бе!Аз си мислех ,че е кално кафява!Така се засили от към вървеж ,че няма накъде!След измиването купето олекна с около 20-25 килограма-предимно кал и пясък вътре по стелките!Аеродинамиката се подобри понеже калта и прахта по нея са грапави и въздухът се завихря между по-едрите частици и ,и ,и ,и ,и ,и ,и ,и спира колата!Сега разбрах ,че имам още стъкло отпред-понеже аз виждах напред само през едни дъги ,по които минават чистачките!За заден прозорец няма да говоря ,защото днес разбрах че моята кола има такъв !Даже звънях в завода на Фиат в Италия и там казаха че това е истина ,колата наистина имала заден "джамджък"!Аз само се чудя къде съм бил през всичкото това време и не съм видял ,че имам цели два прозореца на колата си ,а за тези отстрани направо не ми се говори ,защото ще стана за срам!Направо не можете да си представите колко много се дразнех на факта ,че всички други колици по пътя имат и странични прозорци и хорицата вътре могат да гледат за приближаващи коли през стъклото ,а на мен ми се налагаше да отварям вратата!Всички имаха красиви странични джамчета ,а аз само отпред две дъги ,дето минават чистачките!Връщам се при автомивката и търся да видя моята кола и гледам ли гледам ,ама мойта никаква я няма!Отивам при тоя дето мие колите и почвам да викам като стара бабичка забравила да си изпие хапчетата ,"Къде ми е колата ,вие видяхте хубава кола и я откраднахте!?" ,а той ми отговаря:"Спокойно бе човек ,ето я твоята кола - зелената в края!" , "К’ва зелена кола бе калитар м’не помниш ли ,че моята беше кафява!?" ,викам аз!"Да помня ,че беше кафява ,но сега е измита и се оказа зелена!!!"Направо не можете да си представите колко много се кефих на това ,че и аз вече имам странични прозорченца!!!Тоя пич на миФката направо ще го позлатя!Не знам какво е правил и какво е струвал ,но да си оставиш колата на миФка и да ти я върнат така тунингована със странични стъкла и задно стъкло ,просто никъде не съм виждал!И то само за 5 лева!Е толкова от мен ,довечера на срещата в ПЗ ще я видят каква е красавица с новееееее тюнинг!!!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар