batececo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
За най "железните" немски коли.Колеги, колко ме е яд значи.Не стига, че дядото на жената си купи "железна" немска машина, пък на мен се пада честа да я правя.Купи си Опел Корса "Б" и познайте. След като я купи на втория ден (преди 2 седмици вече) спря да пали.То пали ама няма толкова молене, бърсане на свещи, втори акумулатор и т.н.Днес се заех накрая да й направя диагностики и всичко бие към датчика за температурата на двигателя ама...А и като знам, че плати 4300лв за нея с ПАЗАРЛЪКА, направо ми се реве А и естествено, нали най-големите и тъпи коли за правене са италиански нали.... Не стига, че има място за още един двигател отпред, ама ЕДИНСТВЕНИЯ датчик едва ли не в този двигател няма да ви казвам къде е набит, а бе направо гениално немско инженерно решениеA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Заедно с песента на човека, това е едно от най-философските яворови стихотворения - своебразен диалог с миналотонастоящето и бъдещето и с поколенията. В часа на своя жизнен залез, лир. аз гледайки играта на децатана улицата се отдава на размисъл за това колко бързо тече времето за чов. живот и затова колко е непонятнасмърта която го очаква отвъд. Прозорецът е символен маркер на връзката на човека със смърта. А "синята мъгла" е знак на поривакъм вечноста... Бла, бла, бла.... Не ми се УЧИ БЕ!
Коментар
-
нещо ме мързи да търся темата с вицовете...Как свършват приказиките в Пловдив:... три дена, яли, пили и се веселили...-Какво яли?- Е как какво - пилИ!-Какво пили?- ПилИ с ориз ....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
А вчера се обажда някакъв пич на Крум Савов и казва "Искам да говоря по тИемата" И Крум вика "Ами хайде говорете по тИемата." А един друг му се обажда и вика "Алоооо , Христо Крумов ли е?" И Крум - - Да, Христо Крумов е!Ето и една гатанка: вид спорт с 4 букви, играе се с малка топка и стикове на затревени площи, специално предвидени за целта. Най-добрия спортист в този спорт е Тайгър Уудс. Кой е този спорт? Подсказвам:
Коментар
-
Двама студенти се срещат в двора на МЕИ-то.- Хей, че готино колело караш, откъде го взе! - вика единия.- Абе оня ден тъкмо отивам на лекции и гледам една готина колежка се приближава към мен на колело, скача от него, сваля всичките си дрехи и ми вика "Може да имаш всичко, каквото поискаш!"- Добър избор! - вика първия. - Дрехите й и без това нямаше да ти станат.
Коментар
-
И аз се сетих един виц. Отишъл един дядка на лекар, и му казва, че с бабата имат желание да правят любов, ама той не може да го вдигне, а тя от толкоз отдавна не го била правила, че почти била "залепнала". И доктора казал: - Няма да се плашиш. Ето ти 2 хапченца. Зеленото за тебе, розавото за бабката. Вечер, един час преди да почнете да се гушкате, пиете и след един час ще започне да действа. Тръгнал си дядката, ама по пътя забравил кое хапче за кой било. И с бабката, толкоз много били загорели, че решили всеки да пие по едно произволно хапче, пък каквото стане. Пийнали ги и естествено ги объркали. Легнали в леглото и зачакали да мине 1 час. По едно време бабката се извикала:Иванееее, крако ми се удърви бе !А той отвърнал: - К’во се оплакваш бе, на мене гъза ми се отваря ........
Коментар
-
////Punto//// написа:И аз се сетих един виц. Отишъл един дядка на лекар, и му казва, че с бабата имат желание да правят любов, ама той не може да го вдигне, а тя от толкоз отдавна не го била правила, че почти била "залепнала". И доктора казал: - Няма да се плашиш. Ето ти 2 хапченца. Зеленото за тебе, розавото за бабката. Вечер, един час преди да почнете да се гушкате, пиете и след един час ще започне да действа. Тръгнал си дядката, ама по пътя забравил кое хапче за кой било. И с бабката, толкоз много били загорели, че решили всеки да пие по едно произволно хапче, пък каквото стане. Пийнали ги и естествено ги объркали. Легнали в леглото и зачакали да мине 1 час. По едно време бабката се извикала:Иванееее, крако ми се удърви бе !А той отвърнал: - К’во се оплакваш бе, на мене гъза ми се отваря ........FIAT ili FERRARI se tam
FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p
Коментар
-
НАМЕРИХ ГО В ДАТА . БГ .... У Н И К АЛ Н ОЗвезди, луна, небе, а на мен ми се сере. Виждам аз, зелена бука, казвам си, ще бъде тука. Смъквам дочените гащи, нещо във гъза ми дращи, дейба мама му кирлива, нещото било коприва. ~~ Гледам аз към селото, с мъка стича се говното. От гъза ми с гръм и трясък, стоварват се чакъл и пясък. ~~ Мухи въртят се над листата, за да ми броят лайната, които като тънка прежда дирника ми произвежда И светата пърдиада ! Пърдете, братя, без стеснение, не се измъчвайте от зор! Защо ви е ограничение там, дето нужен е простор? Защо ви трябва да се стискате, пръднете си със пълен глас, със тон и тембър, както искате, тенор, сопрано или бас?! Пърдете бавно във анданте или в алегро в ритъм жив, ту нежно, мазно - типМерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар