ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Здравейте, дами и господа.Ще можете ли да ми кажете какво да гледам при покупка на избрания модел Фиат Браво?Харесал съм си един такъв, на Горубляне един продавач ми каза, че има един такъв, дизелов много добър екземпляр. Видях на калника му пише ТД. След 20 минути оборване на продавача ми показа че колата имало радиаторче и за това била по-добра - ТДИ. Калниците били нещо сменяни, за да можела по-добре да стои на пътя.Като я видях тя като чисто нова. Лъскава, собственик набор ’04 от този век. Просто още не беше взел книжка и за това я продали, защото не съобразили, че след 14 години ще вземе книжка и няма смисъл да я държат при тях.Та за това ми продават чисто нова кола.Видях, че на вратата има лепенка стара за смяна на маслото, което е сменено преди 2 години и следващата смяна била на 765987 км., но продавача ме увери, че лепенката е сгрешена и е трябвало да я лепнат на съседната кола, която била за подарък, към някаква сделка там. Естествено, че ми го доказа - извади ми маслото от багажника на другия автомобил - наистина беше същата марка като марката на лепенка на моя Фиат.Казвам моя, защото малко късно се допитах до вас, да ми кажете + и - на марката, но както и да е. Аз ще напиша първите ми впечатления от марката.- А бе нещо защо тези фарове светят толкова слабо. Наистина ли, че Фиата фаровете били с фабричен дефект и трябва всяка година да се сменят?- Боята нещо й падна лака. Един приятел каза, че за Фиат това било нормално. Той кара Ауди А8, има всички екстри, като само като видя климатика на Фиатката каза - еххх това е италианска бангия - погледни всички екстри има. Ама така е карай си я да ти се троши, пък няма проблеми, какво толкова, че нямам климатик в моята А8, ама е немска...- Както май има писано, къде може да си сменя ремъците и маслото. Тя нали е чисто нова, защо да ги сменям има ли нужда?- С какво масло да я карам?- А бе нещо наистина много се запотяват тези стъкла, много лоша тази работа. Ама го оправих де, смених радиаторчето на парното, смених антифриза, обезвъздушавах няколко пъти, ходи в най-добрите сервизи, накрая вече не искаха да я погледнат никъде и казаха, че това си било пак фабричен дефект. Накрая един приятел се качи в колата, натисна някакво копче където светеше и вече не се запотява. Така ще я остава, може пък де е случил и да е имал късмет и нещо да и се оправило.- Казаха ми, че някакъв си дебитомер бил за смяна. Аз го смених, ама колата пак ми харчи 7 градско. Това много ми се струва, ще взема да я продам. На едно приятелче Голфчето му харчи 5 в града и върви много яко.- Май имам проблеми с електрониката. Като запаля колата всичко загасва по таблото, но остават да светят някакви лампички. Върху тях пише нещо "АБС" - продавача каза, че светила, за да покаже, че колата има АБС като екстра. Тези Фиати много умни бе, чудя се защо чак някой във форума питат дали колата им има АБС, то си пише.Някаква друга лампа, нарисувана с едно копче, два кръста, задраскани с двойна непресечена линия, от двете страни наподобява писта за ски с капка и снежинка, свети и мига когато си поиска, някой може ли да ми каже за какво е тази лампа?- Имам някакъв бутон под седалката той за какво служи? Това ли е имобилайзера, който върху таблото свети някаква лампа "код" и не изгасва, за да показва на крадците, че не могат да откраднат автомобила - бил с някакъв чип в ключа.- Някой да знае как да си активирам борд компютъра?А бе не били много за нашите пътища тези автомобили, вярно ли е това? Много лесно се чупили. В един сервиз ме увериха, че ще сменям окачването на всеки хиляда километра. Кажете свестен майстор в околието около нашата пресечка, където живея, за да ми оправи колата.За сега са малко въпросите и наблюденията върху колата, но иначе си я обичам, до сега никъде не ме е изоставила. Навъртях и вече 9км, смених и някой нещица за всичкото това време, ама си я обичам.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
тва (по-горния ми пост) аз го писах. Измислих го е така, не съм го взел отнякъде. просто бях изветрял оная вечер, и нали си имаме спам тема, та писах по темата. Бравата ми е ТДИ, да подчертая, тва ЖТД не знам кой го измисли BO поста ти е в неправилния раздел. Не знам за тебе, ама мене направо ме изкриви от смях. Кажи повече за това копче дето твоя човек го е натиснал и стъклата спрели да се потят? А фаровете наистина са много гадни - излизат от завода с мръсни и изцапани рефлектори, сигурно е някъв тюнинг? Абе да знаеш че ФИАТите си излизат фабрично дефектни.
Коментар
-
Mindzu написа:ogi28b написа:мараба пи4оже форума е мно як от една седмица имам бража тди и имам някой проблеми на4и днеска докато жале6е сниаг ми се изпотиха стаклата пусках парното на 4 ама не мойаха да са опражиат кжо да праиа и друго термостата ми маи неработи кайете цени на термостат. аааа колата е бража 1.9 ТДИ на колко оборота се жклийу4жа турбото мерси имам ли аибиесБивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
моята песен е:Масари - Real Love,те това е моя филм http://vbox7.com/play:6269b234A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
баси...цял предиобяд лъскам колата и накрая взе че заваля някакъв КАЛЕН дъжд...ц ц ц направо на нищо стана поне вътре си я лъснах здраво а някой да знае къде мога да намеря от тези решетки за парното и ако може направо цялата джаджа дето съм я снимал че моята е счупена и се наложи да я побългарявамRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
А бе много тъпо.Днес на магистралата почти ми написаха акт за превишена скорост.Хванаха ме със 125км/ч над позволената и направо искаха да ми късат книжката.Добре, че накрая всички излязохме щастливи от създалата се ситуация, посредством някакви финансови механизми.хехе, майтап. Аз карам само до 200 на магистралата. Все пак до преди 2 часа бях със скоростен индекс до 190км/ч на гумите.В момента съм с 240 скоростен индекс, та мога вече да си позволя да вдигна 250A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар