Забелязвате ли, че всички никове сега не се срещат...бтв, този Сашко Хранов е много прост, не може да се изказваш така неподготвен, дори и информацията му не е пълна...имало два дизеляка - да бе да и разликата била само в кулера, е верно ли бе.... все едно аз да започна да изказвам компетентно мнение за космическата промишленост или ядрената физика ограничен е човека....кон с капаци
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Marea Bipower написа:http://www.automarket.bg/articles/11012002.htmЯдосах се!!! Как може пък такова нещо бе Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
donnna написа:К’во става а? Общо 2528 потребители са посетили форума днесA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:donnna написа:К’во става а? Общо 2528 потребители са посетили форума днесFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
BO написа:donnna написа:К’во става а? Общо 2528 потребители са посетили форума днес
Коментар
-
мараба пи4оже форума е мно як от една седмица имам бража тди и имам някой проблеми на4и днеска докато жале6е сниаг ми се изпотиха стаклата пусках парното на 4 ама не мойаха да са опражиат кжо да праиа и друго термостата ми маи неработи кайете цени на термостат. аааа колата е бража 1.9 ТДИ на колко оборота се жклийу4жа турбото мерси имам ли аибиес
Коментар
-
ogi28b написа:мараба пи4оже форума е мно як от една седмица имам бража тди и имам някой проблеми на4и днеска докато жале6е сниаг ми се изпотиха стаклата пусках парното на 4 ама не мойаха да са опражиат кжо да праиа и друго термостата ми маи неработи кайете цени на термостат. аааа колата е бража 1.9 ТДИ на колко оборота се жклийу4жа турбото мерси имам ли аибиесFIAT Bravo 1,9 JTD GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар