Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Забелязвате ли, че всички никове сега не се срещат...бтв, този Сашко Хранов е много прост, не може да се изказваш така неподготвен, дори и информацията му не е пълна...имало два дизеляка - да бе да и разликата била само в кулера, е верно ли бе.... все едно аз да започна да изказвам компетентно мнение за космическата промишленост или ядрената физика ограничен е човека....кон с капаци
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

К’во става а?Общо 2528 потребители са посетили форума днес
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Marea Bipower написа:
        http://www.automarket.bg/articles/11012002.htmЯдосах се!!! Как може пък такова нещо бе Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
        Тва братле го е писал някой "разбирач" (гоуффенове), или просто някой който мрази Браво-то . Не му се сърди , щом толкова го плюят , апък хората си го карат значи истината е съвсем другаде! А виж тва може да е някол Опелджия , че мноо ги наказват Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
        .... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!

Коментар

BO написа:
          К’во става а?Общо 2528 потребители са посетили форума днес
          Ами че това си е така всеки ден ... рядко има ден с посещения под 2000 Нормално на ден форума се посещава от 2200-2400 потребителя

Коментар

К’во става а? Общо 2528 потребители са посетили форума днес
            ми аз само съм влизал и излизал 5-6 пъти, ей тъй на да въртя брояча
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
              То значи само аз правя по 100 на ден
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                donnna написа:
                Майтап лееееее А бе да ви питам сега кое е първо кокошката или яйцето?
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

BO написа:
                  donnna написа:
                  Когато влизаш и си виждаш името най горе в ляво значи си регистриран. Това посещение не влиза в графата нерегистрирани а в другата- регистрирани.Примерно вчера за целия ден посещенията са 2523 като от тях регистрирани са били 604 и 1919 нерегистрирани.604 означава че тези потребители са отворили страницата и са се оторизирали с име и парола. Имаме и рекорди като този:3143 посещения от тях 1592 регистрирани и 1551 гости

Коментар

както се казва в онзи стар и хубав български филм "Господин за 1 ден" - яйцето!!!! кокошката е дофърчала отнякъде...
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Няма спирка....

Коментар

batececo написа:
                        Абе аз казах ли ти, че скоро заметресение ще има в твоя Град!

Коментар

Добре де, сега този ФИАТ Браво HGT дето е с двигател 2 литра 20 В, трябва ли да му купувам специален 20-волтов акумулатор, или може да свържа 2 12-волтови последователно, ще има ли проблем? Сигурно затова е толкова конски сили, защото работи на 20 Волта, нали ?

Коментар

мараба пи4оже форума е мно як от една седмица имам бража тди и имам някой проблеми на4и днеска докато жале6е сниаг ми се изпотиха стаклата пусках парното на 4 ама не мойаха да са опражиат кжо да праиа и друго термостата ми маи неработи кайете цени на термостат. аааа колата е бража 1.9 ТДИ на колко оборота се жклийу4жа турбото мерси имам ли аибиес

Коментар

Аз пък в събота вечер пих с Долф Лундгрен в Плаза, беше на съседното сепаре пп Днес пак отивам, на Преслава
                              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                              e30 forever!

Коментар

ogi28b написа:
                                мараба пи4оже форума е мно як от една седмица имам бража тди и имам някой проблеми на4и днеска докато жале6е сниаг ми се изпотиха стаклата пусках парното на 4 ама не мойаха да са опражиат кжо да праиа и друго термостата ми маи неработи кайете цени на термостат. аааа колата е бража 1.9 ТДИ на колко оборота се жклийу4жа турбото мерси имам ли аибиес
                                Леле Оги много се смях на това откъде го намери не знам!! КУЛТОВО е! Особено накрая - на колко оборота се включва турбото мерси имам ли абс....Паднах да се смея!!!
                                FIAT Bravo 1,9 JTD GT

Коментар

Working...
                                X