ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
http://www.automarket.bg/articles/11012002.htmЯдосах се!!! Как може пък такова нещо бе Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
Коментар
-
"След 50 000 км пробег почти сигурно е, че трябва да се сменят и предните спирачни дискове - парчето е 300 DM. Тогава е времето внимателно да прегледате и гумените маншони на полуоските. Невниманието струва скъпо - по 500 DM за едно каре"Тоя луд ли е ве!!??!?!?!?Аз по-голямо плюване срещу Фиат не бях виждал!!! Тоя сигурно е слушал само за Фиат и не е карал да види дали е тромаво Бравото и сигурно не е виждал Типо!!!Направо ме избиха чивийте с тази статия!Тоя не става за журналист!Че не са перфектни Фиатките-не са ама чак пък толкова!!!Бива бива ама толкова не бива!Да дойде да го повоза на моето несполучливо Типо да му изправя косата със мудното 90-коньово подобие на двигател!А пък за ръждата няма право да говори!!!Ааааааааааа ядосах се!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Личното ми мнение е, че Сашко Хранов е силно пристрастен към немските производители на автомобили и му е напълно невъзможно да напише безпристрастна/обективна статия относно коя и да е френска кола!Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
абе колеги като се замислих-от каде тази"война"между Фиат и голф бе?ма си е верно-като си карам и мина покрай някой голф и оня ми оглежда колата се едно че карам тротинетка!междо другото имам чувството че 90% от голфаджиите са си с някакъв техен манталитет на каранеRenault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
-
BEX---GT написа:абе, мама му стара, не забелязвате ли, че всички хора врътнаха, не останаха нормални направо не знам, освен да се пие не знам какво друго останаFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:BEX---GT написа:абе, мама му стара, не забелязвате ли, че всички хора врътнаха, не останаха нормални направо не знам, освен да се пие не знам какво друго останаA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
maiska
Marea Bipower написа:http://www.automarket.bg/articles/11012002.htmЯдосах се!!! Как може пък такова нещо бе Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
Коментар
-
BEX---GT написа:Predatorsi написа:BEX---GT написа:абе, мама му стара, не забелязвате ли, че всички хора врътнаха, не останаха нормални направо не знам, освен да се пие не знам какво друго останаFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
Задавали сте си въпроса, кой е първия въпрос в консултации пускан във форума.Хайде доста ще се изненадате, все пак не се задава толкова рядко.... http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=34Да се върнем назад в дните....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар