Kimi_Raikonen написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
snake написа:Мухите със сигурност летят със скорост много по-малка от 100 км/ч. Защо тогава мухите в движеща се със 100 км/ч кола си летят спокойно във въздуха из колата ?Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
vaskobravo написа:nikki_sixx написа:.., че се чудя още да си слагам ли тез шаренийки!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
абе чудя се къде да си напиша 1111 мнение пък и на 11 съм се рег-нал, лелеее, юбилейче праим....седя си и си мисля, и се усещам, че само седя и пак си тъпея из всички възможни авто форуми, ако докато седях във формите, четях финансова литература, еххееее, къде щях да се намирам аз може би сега най ми е готино, обаче, когато имам работа и мога да влеза само за малко да се поразкисна из форума, а не по цял ден да кибича в интернет, та това, реших от утре почвам да си търся работа или сериозно занимание, с коено да си повиша квалификацията като работна сила за след 1-2-3 години!!!! БРЕЙ, какво умно мнение спретнах :DA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Аз пък подпрях гаража и сега бронята ми е ожулена!Иначе и аз скоро няма да напиша 1111 мнение,ама има време!!! :D Хайде със здраве че иммам малко работа-ще си слагам subwoofer-а във шкафа ,та да и става гадно на оная отдолу под нас дето живее-само забележки вееее!!!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Много имам до 1111. Ама пък в Неделя направих километража на Фичо на 150 000 Вече е на повече. Одъртя и той неусетно.Миналата сряда, пред Била на Опълченска видях един страхотен червен ФИАТ 850. Страшно запазен. Изпитах страхотно желание да го имам. Викам си, ей сега ако се продава и ако иска нещо нормално като цена го купувам. Попитах шофьора ( предполагам и собственик ) дали го продава. Не.Лошо. После се сетих да му дам визитка, когато реши да ми се обади. Обаче беше тръгнал. Сега го дебна Ако го видите, вземете му телефона.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар