Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По първи въпрос - контра въпрос - Ако се движиш със скоростта на звука и пръднеш, първо ще го подушиш или първо ще го чуеш? По четвърти е лесно - сигурно ще се завърти по посока на най-силното магнитно поле, което успее да долови. По втори въпрос - по абсолютно същата причина, поради която виждате през едно стъкло, но през 100 подредени 1 след друго - не. Ако всяко стъкло пропуска по 99 % процента и връща 1% назад , то в един момент някое стъкло ще върне и последната частица светлина достигнала до него. Така са и снежинките , според мен.По трети въпрос - Ябълките на таза същите ли щяха да са като сега - да позволяват свиване само напред, а назад - съвсем малко?

Коментар

Ако гюлето е всепомитащо, как са разбрали и са оцелели? А ако искаш да се провалиш, и успееш, всъщност кое от двете си постигнал?

Коментар

Ако се движиш малко над скоростта на звука- няма да чуваш музиката от радиото в колата, ако тонколонките всичките са зад теб?!Мит или реалност? :D :D :D
        Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Мит, защото задното стъкло ще отразява звуковите вълни напред ако си с кабрио може и да е реалност пп отговорът на г-н Симеонов беше, не е възможно съществуването и на двата феномена в природата (гюлето и стълба)
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

Kimi_Raikonen написа:
            Ако се движиш малко над скоростта на звука- няма да чуваш музиката от радиото в колата, ако тонколонките всичките са зад теб?!Мит или реалност? :D :D :D
            Ще ги чуваш понеже скоростта между теб, колонките и средата в която се разпространяват (въздуха в купето) е 0.

Коментар

и аз това се сетих дали няма да е така, предвид димът от цигара в бързо движеща се кола - и димът се движи, заедно с въздуха в който дими.Друго - ако днес навън температурата е 0 градуса, а утре е 2 пъти по-студено, колко ще бъде утрешната температура?

Коментар

ям шоколад кедбъри с цял лешник.

Коментар

аз вече не искам да се самоубивам искам 2бона да си направя колата те такава
                  Прикачени файлове
                  A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                  e30 forever!

Коментар

само джантите са 2 бона....
                    Недвижими имоти - продава, купува, наема, отдава.....

Радвайте се

Коментар

Ми на него може само джантите да му трябват !
                      Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

мога срещу 2 бона да я боядисам в небесно-оранжево, но се плаща предварително при мен. Боядисвам с четка и валяк, не се занимавам с остарели методи.

Коментар

ПОМОООООООЩ

Изпотяват ми се стъклата не знам какво да правя помагайте Нещо съм изветрял тая вечер.... лека нощ!

Коментар

ооооооооооооооооооо , якооооооооооооооо ний спам сме имали беееееееееееееееарееееееееееш съ включвам тука здраво...шото неам точки за стикер...
                            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Коментар

Колеги , вчера минавам през едно магазинче и... опаааааааа за да не излизам празен...си купих нещо което ми хвана окото. Ясно , че е малко циганийка , ама аз да питам...ако ги сложа тез падове за педалите...има ли някакъв проблем? Знаете ли нещо по въпроса или да ги слагам и..газ до ламарината!?
                                Прикачени файлове
                                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                                X