Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Мамка им шибаняци...Задържаха полета Тирана-София(в който патува братовчедка ми и нямам никаква връзка с нея) на летище в Скопие в шибаната македония. Гледам в сайта на Летище София, на "Кацащи" какво трябва да значи, "Очакван" това значи ли, че е тръгнал от псевдо държавата македония..вече трябваше да е в Търново...Ще се радвам някой да ми обясни...
Коментар
-
ogi28b написа:снощи по Брейниак по дискавъри даваха експеримент с кафяв шум: Ултразвук с честота 22 375 херца, и 30 децибела, предизвиква резонанс на дебелото черво и .... се насираш...... дано да не го чуя във Фичката...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Вижте този сайт и преценете къде сте вие в световната йерархия: :D http://www.istini.hit.bg/Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Interceptor написа:Пробвах, макар да знам че говорителите ми не могат да го възпройвзедат. Не можах да усера работатаТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Interceptor написа:Пробвах, макар да знам че говорителите ми не могат да го възпройвзедат. Не можах да усера работатаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар