Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lane Staley написа:
    Малко е не съвсем честно, но ще ви копирам тук част от разговора си в Скайп с една колежка от фабриката ни. Ще и изтрия ника, сами ще се досетите защо [10:20:54] diz: здрасти пешо,можеш ли да ми вкараш френски ключ някъде[10:59:36] diz: о пешо не ми вкарвай нищо аз го намерихИ малко по-късно:[14:47:57] diz: пешо извинявай профила вкарали ми го,и боя 8004Държа да отбележа, че между първите и две реплики в 10:20 и 10:59, аз не съм писал нищо.
    Няма да се праиш !
    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Става въпрос за номенклатурата в Сметкон-а.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Мамка им шибаняци...Задържаха полета Тирана-София(в който патува братовчедка ми и нямам никаква връзка с нея) на летище в Скопие в шибаната македония. Гледам в сайта на Летище София, на "Кацащи" какво трябва да значи, "Очакван" това значи ли, че е тръгнал от псевдо държавата македония..вече трябваше да е в Търново...Ще се радвам някой да ми обясни...

Коментар

Сурваааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Трябва да има тука някъде

Коментар

снощи по Брейниак по дискавъри даваха експеримент с кафяв шум: Ултразвук с честота 22 375 херца, и 30 децибела, предизвиква резонанс на дебелото черво и .... се насираш...... дано да не го чуя във Фичката...

Коментар

ogi28b написа:
                снощи по Брейниак по дискавъри даваха експеримент с кафяв шум: Ултразвук с честота 22 375 херца, и 30 децибела, предизвиква резонанс на дебелото черво и .... се насираш...... дано да не го чуя във Фичката...
                Дано и ние не го чуем, че... Макар, че търся повод да сменя тапицерията....
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

А резултата ще ти хареса ли да се получи във фичката?
                  SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

еееееее*а ти повода..... по добре да си стоя с гадната тапицерия После се оказало, че ловци на митове са го разобличили.

Коментар

Вижте този сайт и преценете къде сте вие в световната йерархия: :D http://www.istini.hit.bg/
                      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Пробвах, макар да знам че говорителите ми не могат да го възпройвзедат. Не можах да усера работата
                        Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Interceptor написа:
                          Пробвах, макар да знам че говорителите ми не могат да го възпройвзедат. Не можах да усера работата
                          Баси изрода :D :D :D
                          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Охладете страстите...
                            Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Interceptor написа:
                              Ама и ловци на митове разрушиха този мит Просто не е истина!Ако някой иска да пие едно разхлабително и да заключи кенефа. Резултата ще е по-сполучлив
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

"живачен термометър" написано на чатица: "йижа4ен термометар". Мисля че постът е по темата

Коментар

Working...
                                X