Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikki_sixx написа:
    ...аз оня ден гледах 5 жени...напрао полудех - честно... искам да съм шейх некъф...и да имам харем...
    Аз пък гледАх по Spice един негър с четири жени- два часа го мъчиха и не могат да го измОрат- тоа беше некъф нЕчовек направо...
    Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Kimi_Raikonen написа:
      nikki_sixx написа:
      ...аз оня ден гледах 5 жени...напрао полудех - честно... искам да съм шейх некъф...и да имам харем...
      Аз пък гледАх по Spice един негър с четири жени- два часа го мъчиха и не могат да го измОрат- тоа беше некъф нЕчовек направо...
      Не човек, а машина....
      Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
      Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
      Совалката средно на LPG
      Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Kimi_Raikonen написа:
        nikki_sixx написа:
        снощи даваха некви две моми...и сума ти време си бъркаха по дупките...е , не могат да се докарат до край и не могат....накрая ми писна и си легнах...
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Да, твърдо за, някой да пуска темата! :D
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Снощи Марешки обикаляше във В.Търново с Ауди Р8....Това беше водещата клюкарска тема на нощта...Ебати широкото животно....

Коментар

coolboby написа:
              Снощи Марешки обикаляше във В.Търново с Ауди Р8....Това беше водещата клюкарска тема на нощта...Ебати широкото животно....
              Тоя бизнес с лекарствата голяма работа ей
              now. BMW E39 523i '98 170hp
              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Един приятел ме пита какъв модел е това и не мога да му отговоря. За първи път виждам такава лада. Някой може ли да каже:http://i.mobile.bg/perl/printdet.cgi...92629388087633

Коментар

vital написа:
                  Един приятел ме пита какъв модел е това и не мога да му отговоря. За първи път виждам такава лада. Някой може ли да каже:http://i.mobile.bg/perl/printdet.cgi...92629388087633
                  Лада Еспейс... ...Странно, не съм виждал такава

Коментар

Според руснаците за това става въпрос "LADA 2120 Минивен "Надежда" мелкосерийно " за повече информация на този линк http://www.scart-avto.ru/vaz.phtml?id=16

Коментар

бах’ ти ладата с тая кубатура...
                      Прикачени файлове
                      Alfa Romeo 146, 1.4, TS, 16V, '97

Коментар

"Вървя по улицата тиха, мръсна,светът около мене е заспали мисля си, че само ако фъсна,ще се събуди целия квартал...Надига се във мене нежен трепет,фъснята преминава във пръдняи всичко живо мога да изтрепя,ако я пусна аз на свобода!О, боб! Защо те ядох снощи?!Сега изпълнен съм със твоя гази той надува тялото ми в пристъп мощени не издържам вече аз...Салют! Експлозия разцепи мрака.Заря изригна в нощната тъма -сякаш цистерна имах между двата крака,избухнала със мощна миризма.Във този миг разтресе се земята;стени и сгради падаха със вой;прощална песен пееха стъклатаи сипеха се долу във порой...О, ужас! Сякаш в Хирошимапопаднал бях незнайно откъде...Безсилна ще е даже мойта римада преразкаже що око виде...Трагедията беше нечовешка -децата плачат, майките пищят...В прегръдката си ледено-мъртвешказа вечен сън притиска ги нощта.Аз гледах вцепенен, недоумявах,реалност ли е, сън ли е това?Как цялата трагедия направихс една-едничка... бобена пръдня..." :D :D :D

Коментар

Еми като го подкарахме на тези... вижте това: http://slackpack.net/?q=node/471
                          Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Stoyan_68 написа:
                            Еми като го подкарахме на тези... вижте това: http://slackpack.net/?q=node/471
                            ЕЕ уу таман ядох.... Ама май са надух да са ше поогледам туко виж самповърнал и ми поолекне.....
                            Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                            Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                            Совалката средно на LPG
                            Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Пътува си един пич през пустинята, един ден, една седмица, и на втората седмица страхотно му се приискала жена. Обаче, само камилата била наоколо."Абе колкото и да ми се иска, не мога с камилата!" - помислил човекът. След още няколко дни си обещал, "Ако до един час не срещна жена, ще я почна тая камила и толкоз!" След три часа въздъхнал, спрял и разчекнал камилата.Тя обаче усетила какво следва и търтила да бяга, а ебачът - след нея. След половин час налитат на една страхотна мадама, която изкусително казва:- Какво мога да направя за теб, красавецо?Мъжът, обезумял от нагон, изкрещял:- Хвани я тая камила да я наеба, бе! :D :D :D

Коментар

Колеги, гледам в тунинг форума имат раздел за аудио, та си викам не може ли и ние като тях да си направим една такава тема с няколко стила музика, в нея да постваме линкове към парчетата които ни пълнят душата!?Нещо което слушате с удоволствие когато пуюътувате абе въобще!Реших да пиша първо тук за да не пускам тема и да не знам каква ще и е съдбатаКакво мислите за идеята?Има ли навити за таква тема
                                now. BMW E39 523i '98 170hp
                                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Working...
                                X